Sep 28, 2008

the bz day of mine..!!really..?~~

wow!tis is my 1st post ya..congratz D!heheheh..well,semalam a bz dae jugak le for me..lets recall balik ape yg D buat semalam..



  1. pagi2 ayah ku dah kejut bgn (9.30 am) n die cakap nak g beli barang..me n my sis pon bgn n bla2..then my family n i g lah ke OU(one utama)..round punye round,dapatlah sume org sorg satu kasut..(bajet cam kasut raye le..huhu)disebabkan my bro x follow,die pon dpt la baju 2..uwaa..xaci tul..hek!pastu mamaku sempat gakla ke casa impian living n beli 6 cawan yg agak kiut la rupenye..huhu.. then we ol g buat fish spa..kunun2 fish spa tu dpt buang toxic la,dpt baguzkan kulitla..dsb..xtahula tul ke x..tp syok la buat tuh dgn family walaupun geli..huhu

  2. 4m OU we ol gerak ke umah nenek..kat klang..lepak sane dekat sejam..aku tgk tv sambil main2 ngn hana(anak cuzy aku)..sempat gak tgk handbag yg mamaku blikan tuk nenek..guess kaler ijau..adess..seswai kah nek?taram je la..hik!

  3. we ol 1 fam including abang break our fast kat hotel di glenmarie(xtahu lor name die hotel pe..hik!)wel,xla sedap sgt pon buffet kat situ..x fresh..huhu..tp still makan dgn banyaknye lor..hik2!yg paling best mestilah udang bakar n die nye kek coklat..yummy2!!hurm..then,the kilakar part is wen kingkawan my beloved daddy nyanyi2 n req lagu tah pape kat live performance kat situ..adoi..!!parah tul..bulan pose pun mintak lagu hotel california..siap nyanyi kat depan ag tuh!(sbb singer dorg x reti nyanyi lagu tu..ekeke) pastu ade one aunty tu nak cont ngn lagu widuri tp naseb bek x sompat..fuhh!!silamat la ak dri malu..hehehe..bajet!;p then,we ol balik around 9 oc cos bro nak tgk man utd main kat AC(asiah cafe,subang)..seb bek la abg ade hal..jika tidak..aduss..sampai tutup kut lepak situ..hek!

so,itulah aktiviti aku sepanjang semalam..huhu..x le bz mane..lalala~~





































































































































0 comments: