Dec 23, 2008

bdae mama + new stuffs

its my mom's bdae..eppy bdae to mama..u're getting old dae by dae but u'll stil b the beautiest person in this universe!hehehe..lov u mama..mmmuah!;)the cake was given by my dad..kat secret recipe aje,cappucino cheese..ok2 je..tp nak cake ice cream!!hope bdae abang dapat cake ice cream..hda..pls blikan!hehehe..ayah bg perfume to mama,abg bg kain ela,i bg pokok azimat(eceh) n liya bg frame mende tah..payah nak describe..hihi..we ol mamam kat dv cafe..rase die..sedap jugak~~1st tym g situ,ayah recommend actly..tats ol for mama's bdae..on tat dae juge..(21st dec..lupe nak gtaw)i dapat perfume still j.lo from ayah..tQ ayah!bau die ok2 je..actly i kureng suke,tp ok la dari lacoste yg mama kasi mase my 20th bdae tu..huhu..(sorry ma!)otha than that,i dapat handbag from mama..hihi..bottega veneta..:) thanks ma..! :) hepi..hepi sgt!(macam bdae i la kunun2..hahah)




atas : kapur'cik nor' cheese cake..hehe
tengah : my bottega veneta!
bawah : my still j.lo

Dec 18, 2008

zoo negara + starbucks + william






pitchas today~its a tiring day today..!!abg,lya,hda n me g zoo negara..fee die rm15 je..xtaula ape baik sgt abg nak bawak we ol g zoo sbb mule2 die ckp nak tgk movie je..huhu..kat zoo we ol naik tram around the zoo,tgk binatang n adela amik pic ngn kude yg kerdil..kiut kude nye..nak amik pic ngn kude tu kne bayar rm15 sbb spesel sikitle kot..huhu..pastu sempat gak tgk ptunjukan by sealion,hornbill ngn parrot..tu je la yg best..oh ye,i beli a blue hat!!ngeee~~from zoo,we ol lepak kat starbucks jap sementara tgu williambukak kedai die kul 6.30..i minuuum toffey nut latte..dap2 sgt!!(seludup karipap ayam yummy from secret recipe)sambil my bro online,we ol main la game yg ade variety tuh..sbb dah tahap bosan plus lapar sebenarnye!heheh..then we ol gerak tu william and dinner..well,4 stars for william..lov the chilli crabbie!!! SmileyCentral.com -peace-

Dec 6, 2008

my + aidil adha

few days ago,cuzyku ad ym ak..mysara namenye..die tny beberapa soalan antaranye;raya aidil adha kene sambut macam raya aidilfitri ke?ape sejarah die?dsb..nasib baik la ak ingt la gak tym ustazah ajar dolu2..huhu..fuh selamat la nampaknye..ngee~well,raya aidil adha ni sebenarnye sempena nabi ibrahim as yg disuruh Allah untuk sembelih anaknye..setan2 sekalian alam hasut nabi ibrahim supaye jgn bunuh anak die tp memandangkan ibrahim ni obey kpd Allah,die pon nak sembelih la anaknye.bfo je die nak sembelih tu,Allah turunkan perintah yg x payah sembelih anaknye..sembelih aje kambingh x silap ak..so desne,hari raya aidiladha ni nak ingt pengorbanan nabi ibrahim la..kalau salah,perbetulkan ye..heeeee~so,gtu la ak jelaskan kat my..my pon dah clear..mudah2an...ekeke..so,ak ucapakan selamat hari raya aidiladha buat semua umat di dunia yg cbrate raya ni..salam..

Dec 1, 2008

bdae liya @ samudera

yo!!lmnye x post neting..!bz ngn final..lalala~on last fridae,my fam n i(plus ibuk,heeda n farah)went to samudera..kat kelab --- putrajaya to c'br8 liya's bdae...she turns 13 on tat dae..the fud was..not bad..3 n a half bintang!ngeee~liya dapat 2 jam tgn..satu dri mama n satu dri ayh..mmg 2 2 x thu memasing nk bg jam..huhu..abg n heeda bg tmpt letak jewellery.nyc =) n i..bg tabung je..haha..tis year,liya xdpt cake..die dpt cupcakes je..huk3!so,below ni adalah picthas yg sempat di snap..