Apr 12, 2009

dchuppie's new looks

welcome to my new looks blog.. :) fuhh! rambang mate tul nak pilih layout2 yg lawa2..ade lak layout sweeney todd(maap,saye x suke kamu), ade lamborghini(cam x seswai je klu wat layout) n doraemon pon ade!!(oh,miss the old days sbb ad bdk pnah pgl ak doraemon dolu2..ngeee)hopefully,layout ni lg merahjenkan ak nak update2 blog ni la ye.... :)

skrg ni da study week tp alahai knp la ak masih malas nak study..baik balik umah..mama,rindu mama!!(rindu bersebab..hik3..xadil la liya n nenek je dpt handbag..huhu)uwaaa..ha,talking about rumah..tringat lak yg mak long ku masuk spital..hopefully she'll recovered very2 soon.. amin,:)

last week geng2 forecast skb(kcuali muzam) meronggeng g tebrau ct..konon2 ala forecast-skb day out la...huhu..sampai2 je kul 3 tu..Allah...panjang gler bratur nak bli tix muvie..tp sbb nk gak tgk kan,balun jela bratur..bayangkan lah(khas buat org2 jhr je leh bayangkan mende nih!)dri tgv tuh sampai la ke red box..jaoh tu..ade snap pic kejadian tp nnt akan ku upload kat facebook..insyaAllah..(ps:sape ade facebook sila add ak..hehe)so,dah bratur dlm 15 mins tu,sampai jgk la ke konter..n decide punye decide,kitorg plan nak tgk my bloody valentine..cte ni jek yg kene dgn tym..huhu..(yg lain clash dgn maghrib pon ade..lambat sgt pon ade..)so,pas asar tu kami trus masuk panggung n seperti biase,disbbkan ini cte horror,ak duk la sebelah lelaki segagah udeen..(bajet cam udeen leh tlg kau la kalau cuak!hahaha)cte die agak takut sbb ak mmg xske cte seram2 nih!..tp layannnn~ :) adrenalin da back to normal tu, we ol g mam at chicken rice shop..abbas,kau makan banyak!hihi..tp xpe,atleast x membazir..weeehee~ mase makan tu,sempat la jejaka2 ganteng dri kelantan tu mengajar kami bahase kelantan..oh my~ sgt konpius ak!maaf ye korg..fail jd chekgu la korg..hahaha..dah kekenyangan mule lah kne exercise..maghrib!alahai,nak sujud pon cam senak gler sbb da tahap kenyang gler..(ckp jela kau pon makan banyak dayana!)next destination is danga bay..bantai karok 15 lagu n jalan2 jap area danga bay..vid2 pasangan kekaseyh awal dan akhir akan diupload kat facebook gaks ye!so,tepat jam 12 malam kami sampai UTM..what a great day with a great friends..cyg sgt kat korg.. :)

ouh, tu je yg dpt nk di share sementelah ak rajin nih..(xpasti kegunaan sementelah itu..hek3)

ps : back to my norm life..tdo je keje..buhbye!!krooooh...kroooh.....

17 comments:

kEy said...

wah...bl0g yg santek laa...~
muah2~
hehehe~

Da' daffodil D said...

hihi...masheh key~ :)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

bagus ko dah buat pop-out!

i like!

yuhuu!

Da' daffodil D said...

haha..
sume atas desakan rerakan ku..
eceh~ ;p

Anike MK said...

at last!!!

ada mood sket aku nak tgk blog ni..
haha! gurau jer...

nice...ni yg kau rasa nk tukar template gak ni..huhu!

p/s: xajak aku pon g jejalan.anggap je aku ni pon forecast...hehe!

Da' daffodil D said...

haha..sampai ati kau ye..kui3..
kami nak ajak kau tp kau tlah ke singapura..sob3!siapakah yg lebih kejam?sila jawab..hik3

♥♥me ~ cik sara said...

layout baru shhanntekk~
jelesh..nk main coding tp malas..nti ilang semua widget..
skang men tukar background sajje..huu

Da' daffodil D said...

masheh ye cik sara..
selamat merajenkan diri ye nnt..
hik~

adriana elisa roslan said...

cantekk..cantekk

awe said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Da' daffodil D said...

thanks ain...muah2~

rizawe said...

u....ajar kawe bt blog...demo reti ke.......
heheheh

Da' daffodil D said...

later boh~

nina said...

eiii.. mak suka! ni buat nak tuka layout jugak ni... !!

Da' daffodil D said...

hehe...mai la tukaq juga~ :)

dayah_blueberry said...

tukar Jugak...
Cumel2 Chupie~

Da' daffodil D said...

hihi..tukar2...tp jgn same lak ngn chuppie cam sebelom ni kayh~ :D