Apr 13, 2009

post ke 2 selepas tukar layout baru (hehehe..)

happy monday!!(mb buat sargeant fish aka wan,merana la kamu rini ye...sabau jela dgn customer2 mu itu..hu3)

oh, ramai juga (lebeh dri 2 org itu ramai kan.. ;p) yg sukes akan new layout blog ku ini..thanks for the good feedback guys! muah3~

hari ni sgt la malas untuk kluar bilik..g discussion room pun nak x nak je jalan nye..rase cam nak meneruskan proses menternak lipid aje.. (oh no, nape lah kau malas sgt dik nun oi~)

alarm ak harini adlh azan zohor..sbb malam td duk me'shiloh-nouvel'kan diri sambil melayan lagu muse-intended (ouh,ni gara2 blog key gune lagu inila..terbuai balik dek lagu itu..huuuu)..teruskan usaha kau melayan prasaan dgn novel tuh ye, final exam is just around the simpang ok..!

semoga pasni akan lebih ceria n rajin.. amin :D

ps : perutku dah nyanyi2 lagu keroncong dah ni dek x having lunch td..tu la,malas ag nak kua bilik kan..hamik kau perut!

2nd ps : khas buat rakan2 ku dirumah sekarang, baliklah, dayana menanti mu~ oh....(jeles sebenanye..hak3)

cheeeeeyah..!xske bleh blah~

8 comments:

dayah_blueberry said...

padan muke..
mals sngat..
hahahah....
xpew..wOtie de x?

Da' daffodil D said...

xde..tp da minom soya da.. :)

violet said...

dayanaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

cantiknye blog ko............

aja la aku buat layout.........

aku xtau ni...

wawawawaw...............

Da' daffodil D said...

hehehe...
masheh2..
ko type je kat yahoo pasal blog layout..
t kua..
ak x ingt ak pilih yg mn..
hoho

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

oit!!

jom lah lepak sesame!

sombong lah lu~

Da' daffodil D said...

leh je..
tp sume on lu r..
wa set je kalu sume on lu..
hahahah
weyt,asal xleh masuk page ko?
haru beb!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

apasal tak boleh?

cuba masuk blog BM..

http://shafaza-zara.blogspot.com

Da' daffodil D said...

ha..bm leh~asal bi xleh?uwaaaa