Apr 3, 2009

taken, knowing, fast n furious 4

minggu yg ala2 x busy ini diwarnai dengan perjalanan ku menuntun wayang di tebrau city..kaya sikit lah kau tgv mgu nih!


movie : taken
date : 28th march
comments : disebabkan kat nun america tu cte ni no 1 mase opening die, ak pon terhegeh2 la g tgk(wlupon da sepoloh hari release)..pd ak,taken is one of the best action movies recently..tgk jgn x tgk!


movie : knowing
date : april fool
comments : minat kat jaw-dropping scenes die jek..(plane + train crash)..ending die saya kureng paham..ala2 adam n hawa kot..xbest sungguh kalau begitu..sob3(so far mmg x tau nak conclude bagaimana..)


movie : fast n furious 4
date : 2nd april
comments : eventho memori2 manis bersama ke 2 2 fnf(xtgk tokyo drift) dah agak terfadam..tp cte ni masih best sbb 4 4 plakon asal die ad ag.. :D oh, paul walker yg sgt charming~

7 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huit!!

gilalah!!

kau lanyak tiga-tiga ke sayang?

dasat ahh!

aku tengok Talentime last week.

sgt syiok!

Da' daffodil D said...

yeke...adess...
manusia2 yg menemani diriku x nak tgk cerita ituu...sadis sungguh!hehehe

dayah_blueberry said...

uwAaaaa....
fast fury besH....
besH2..
dakU baGi 4 setengah bintanG ...

yg dakU sedih n piLu sngat2..
xleh tgOk chuPie bakOr wayanG tebraU..

hahhaha..=)~

bubbye said...

peh,byk siot tgk wayang..aku jugak yang tk tengok2 wayang lagi..last tgk kt pd tu ler..sadisnye hidup ni..T_T

Da' daffodil D said...

dayah : hahaha...lupe bawak mancis la...kui3..xdela..cte best watpe nak bakar..tp..rindu kekelakaran too fast too furious..huhu
bubbye : haha...weekend x leh kua..mgu depan r beb..xde asg...huhu

♥♥me ~ cik sara said...

ehee..paul walker ku sayyang~~

kikiki..seriously beshh..next week cik sara maw tgk giiii

yeayy!! hihi

Da' daffodil D said...

waa....nak ikut..!!hihi..
selamat menonton~ :)