Apr 14, 2009

to perut

its 2.45 am od but i still cant sleep..mcm biase la..die buat hal lagi...haih,perut,perut...nk bg biskut xleh sbb da gsk gg (sbenanye mmg stok biskut da abeh!) hoho

perut,pls behave urself k.. (kempunan beger FKE mlm ni..sampai hati kau kelly! :D) hopefully tomorrow dapat pekena asam pedas ruby..terbaik in singapore,johore n pulau batam okayh!(miss u chu kang!) lol (mukan lolo ferrari yer)

khas buat org2 tershayunk..(mama,ayah,adik,abang,nenek,dan sekahlian alam yg kushayunk terutama buat si dia yg x berapa nak dia sgtlah)...hopefully kamu shumer having a pleasant nyte..no rawr2 k..wat yg da kawen je di alu2 kan..hehehehehe

krrooooh...krrooooh.....(bunyi tdo ak up skit dr kroll yg x abes2 ngn ZzzzzZZZ die tuh!)

ps : hamik kau kroll,xde ak nak buat mr mute,trus name sebena..hahahah..siap pink ag taw!tahniah buat kau..g join fiffy..auw~masheh gak sbb promote ak di blog anda :)

16 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehe...

mute itu adalah kroll?

owh..bagus..aku telah tahu nama dia..

hahahaha~

kamu krooh krooh?

mau pakai yg eizlan yusof pakai?

lalalala~

dayah_blueberry said...

Chupie....

be sOpan oke...

kerol x pe..dia dah tue..
kne tDOw manyak..

lallalallala~

Da' daffodil D said...

zara : ye..itulah kroll..hoho..eizlan pki?dengkur tu ke?oh xpe...sy xde duit nk bli itu~ :D g pon sy xde suami untuk mendengar dengkur sy..hik!
dayah : haha..baiklah..sy akn lbh bersopan~ :D

benludin said...

dengkur kuat boleh join ongbak(jaa) yg keje kedai benta tu..haha

Da' daffodil D said...

erk..xkenal~ t nana balik pahang sila kenalkan kwn satu gang saya itu..hik!

en_me said...

dengkur bagus untuk kesihatan, bukan untuk keselamatan.. ekeke

Da' daffodil D said...

en_me..yeke bagus?hoho..saye tatau plak~

momo+nini said...

tumpang lalu jugek..

hai d..
hope u have a nice day today...

sori, dunno where to put this greetings..


MOMO

mUTe said...

aku tidoo x berdengkur... Tanyerlah roomateku...

Da' daffodil D said...

momo : thanks..sorry i dun ev the shoutbox..later will put it.. :)
mute : mmg la..ko asyik ngn zzzZZZ je kat blog ko tue..huhu

Anike MK said...

baru ku tau...
berdengkur rupanya kroll tido...

abas!! sahkan...hehe..

Putera Arjuna said...

nana...
nice new templete..
thankz also 4 the gift!!
kamsahamnida!!

benludin said...

D,
-dengar cerita kakak (anak mak long ulu klang) nak buat kenduri di benta...kalau balik boleh la berkenalan dgn ongbak tu
-for further info boleh tanya kaunter pertanyaan di warung nasi lemak tersohor di shah alam tu..:)

Da' daffodil D said...

anike mk : haha...xcaye malam2 ko tdo r sebelah kroll..kih~
arjuna : thanks2..n welcome too..ltk kat meja study la pic kite tu yer.. ;D
benludin : kakak afni ke?awat jauh sgt nak bt kenduri?mmg la nak balik phg tp tahu2 je la big boss tu kan..hoho..baiklah,balik t nana ke warung itu untuk bergosipan..huhu

- iNtaN @ kEcHik - said...

saje droppin :) nice blog :)

Da' daffodil D said...

intan : jemput2..thanks..hoho~