May 28, 2009

rahsia BESAR nippon paint

kalau nk tau rahsia besar tu, kne bace post aku kali nih sampai habis. ade beberapa bnd aku nak share kat cni. (sharing is caring)

1. kisah ke negara orang - asu(uncle) aku akan g umrah harini. hopefully asu n family dpt menunaikan ibadah sebanyak2nyer~ cik char ku jugak akan ke sane, pesanan ku masih same. n bawakla pape balik tuk anak buah awak neh ye. hoho. selain dri tu, ayah aku akan ke phuket tuk mencangkul padang2 disane. all the best ye ayah! bawakla balik rumput2 tu kayh. :D

2. kisah pakaian - semalam bukak almari aku tgk baju2 xde. mengapakah? baju2 lame bnyk x muat dah. tgl baju yg muat. since im not a brand-concious aka materialistic-byatch, makanye aku akan bershopping dgn bajet yg amat sikit(bli bundle mundle.hahah) dalam mase terdekat neh. lalalala~ oh ni cte lain, last weekend i saw a very nice muffler kat curve. suit for lad i guess. alangkah seronok konok monok tomok nye if aku ade seorg bf sehebat ZAINAL ARIEF. n akanku hadiahkan muffler itu kepada dikau! ngeee~

3. kisah cuti - esok aku off day. harap skbians yg lain n paah from UKM giat2 serta berusaha lah menjalani LI korg esok. muahahah. (gelak devil that could not wear prada. sob!) :p -prada?blink!blink!-

4. kisah rindu merindu - other than miss the old days(kes rindu budak backward dalam post lepas) yg x habis2 nih, aku rindu gak dgn member2 kat terendak. i wish that i cud spin back the clock(mcm washing machine laks nak spin2) n enjoy the gud times with all of u xpecially....hurm..hurm..chitroy sayer yg dah diambil org!sob!-kidding- ouch, i miss those cool ttdians oso lar!!!!!!! last but not least...aku rindu die. rindu sgt2.. :(


aha..akhirul kalam..rahsia besar nippon paint yg dah 3 minggu aku simpan..sampai x bleh dah nak zip mulut nih is...NIPPON PAINT ADE AMIK SORG BUDAK PRAKTIKAL YG CUTE GLER!!!!! kuank3. (ade aku heran kalau korg x nak caye?????? uwaaaa...mestilah aku heran!hahaha)

ps : dgr lagu 'selalu mengalah'- teringat kat die.die.die. oh~

cheeeeeeeyaah...!!xske bleh blah!

9 comments:

FiFFy said...

erks..bju ko dah x muat?? oh...dikau sudah gemuk..wakakakak..makan cat ke weh?? keh3

Da' daffodil D said...

hahaha..ko ni sere tahu sume pasal aku kenapa?hahaha

SRISUFI said...

hehehe

macam ada kesinambuangan entry kita nih..

patutlah...hehe..kamu tetap menawan!!!

Da' daffodil D said...

hehehe...thanks kak..!!! :)

mummy roshie said...

owh..!!baju tak muat?
D yg badan naik ke...baju tu yg makin kecik...
mummy rase..salah baju kut sebab makin kecik....hahhahah~~

violet said...

nape ko coti ri jum..
wah..ini tdk adil..=p

ak pon windu kt trndak..
jom panggil doremon, putr blik mase..hehe

Putera Arjuna said...

ceh..baca punya baca..itu rupanya rahsia nippon ek..

adoi la..

hati2 kalau bocor rahsia tu..nanti kene saman

nina said...

ingatkan ape mende la rahsia nippon paint ittew!!!?? penat i baca dengan tekun sampai habis...!

Da' daffodil D said...

mummy : D setuju,baju tu mengecik!!hoho
violet : naseb r weh~ ;p
arjuna : jgn abg polis yg tegur ko n abbas tu saman aku dahla..hahah
nina : np..?tu rahsia besar tau..saje nana nak share..hihi