Jun 20, 2009

20 june 09's evening

since tomolo is father's day, my siblings n i went to the curve with mama untuk cari neting suits my dad. nasib baik less than 2 hours we cud find 'it'. oh, 'it' refers to tshirt polo yg kami tersgt la berharap that he'll love it! *lau x aku jual balik baju tuh!* ni pic bawah ni is kedai yg aku masuk tu cari wrappers present tuh. alahai, murah2 btul brg die. kalau korg bukan anak tan sri, sila jgn masuk. serius aku x kan masuk dah weh! wrappers pun 17 hengget! tp brg dalam tu mmg lawas2! :D

then, sementara tgu lewat ptg for dine, singgah borders+starbucks jap. sambil adik n abg plak cari their presents for dad. sempat jugak my lil sis cam-whoring sekejap kat situ. hehehe. ni mesti kakak die suruh! *whooops!*

then we ol gerak to bangsar sbb si kecik ni x pnah tgk bangsar!! :D terasa cam kat bandung laks kan bila p sane. oh my~ *suke2!!*

then,g sri hartamas n bila perut da start nyanyi lagu lady gaga, we ol pun gerak ke tasik indah. *tasik die cam shit je keindahannye!* tp the fud...argh!!sodap nyam3!


ps : happy father's day to ol fathers in the world tmasuk bakal bapak mentua aku,bapak bekas2 bf aku,bapak bakal bf2 aku dll. hehe. but to dearest incik rosli ja'afar, thanks for being such a great2 daddy!! duit bulanan pasni boleh la di up kan yer~ :p

6 comments:

bubbye said...

yg pic second tu ko kan?yg third pon ko jugak ek?nampaks lain..

zeiDa said...

waa bapak mntua ngn xbf pon dapat...
mmg anak yg baek ney..;p

FiFFy said...

erk..muka dayana lain2 pasal badan dia naik mendadak!! keh3

Da' daffodil D said...

bye : tu sume aku la tuw~ hehe
zeida : kesian la..bg je kat dorg gaks..hoho
fiify : ko bek diam..aku cucok bontot tu kang! :D

mUTe said...

Kat starbuck baru la nak amek gambar. Kalo kat meranti... Sumpah ko x kan post kan?? Hahaha

ps: tgh godam laptop kat senQ nih. Laptop sony lak. Bangga aku!

Da' daffodil D said...

ceit ko..kalu bab nak membangge diri mmg ko num 1..hampeh jak! hihi