Jun 29, 2009

adam lambert ku

28th june, sunday
pnat pusing2 area damansara, kg subang, sunway, taipan tp last2 makan kat shah alam. haila,bazir minyak jak. tp xpe,bkn aku yg bayar duit minyak. hehehe. 1st tym makan kat restoran mukmin. chinese fuds restaurant. cousin aku yg suggest makan cni, bak kate die 'the best chinese fuds restaurant in shah alam lah!'...mmgla, tu je kut chinese fuds restaurant yg ade kat shah alam.hoho. nak cte pasal lauk, mahu jari aku bengkang bengkok tulis name nye. aku x tahu sebenanye..huhu.. (dayana mmg terer bab2 masukkan makanan kedlm mulut aje! ;p) tp the fuds mmg abso-freaking-lutely shedap lah~ since aku pnah g china n rase makanan islam dorg, so aku rase mmg sejiban je rase die. cume lau p china makanan die artistic sket. :D btul,ikan tu die siap wat corak2 ag. pelik tp bonar! :D

tgh tgu ayah aku..drive lambat woh~

org2 tua tgh discuss nk mkn kat mane :p

at last, shah alam jugak! hidup shah alam! erk



29th june,monday
mood nak g keje mmg zero. pastu kne marah lak dgn section head sbb aku cri brg x jumpe tp die cri jumpe laks. aish, malu jak! then kul 230 pm plak black out. fuhh!! best gilak aku tdo sejam..hehe. (dahla pgi tu aku duk toilet 15 mins sbb tdo. ngantuk!) pas da ad electricity tu plak mamat emcem duk rapat2 sebelah aku. nasib badan baik hari ni nampaknye!agaga. nasib baik iman aku kuat, kalau x...???dah x teruna la kut abg tu! (muahahah!kidding je. :D)



ps : long life adam lambert even ko gay!!

19 comments:

ZARA 札拉 said...

aku juga suka adam lambert!!

hahaha~

benludin said...

kuantiti makanan Nana sama dengan kuantiti yg mamanya makan ke??

yaziith su anaz said...

gay pon die menesie ensem.

Da' daffodil D said...

zara : sadly he's gay! sob3
enludin : xla..mama makan bnyk..hehe
yaziith : tahu xpe..suke gilak woh!

::@FiQ said...

wakakaka...long life adam lambert walopon ko gay....sokong*

mummy roshie said...

oooo..lama tak komen kat sini...

ZARA 札拉 said...

aku suka gay~

they are hot!!

Da' daffodil D said...

fiq : cool kan?kui3
mummy : rindu mummy...meh2..
zara : ko sume ko bantai kan?haha

benludin said...

lupa nak bg tau...

nana nampak kurus...aerobik ke?
hehe

ZARA 札拉 said...

hahahaha~

dah dia mmg hot, takkan gua nak pura2 tasteless?

LOL!

eh beb, lagu apa yg ko pasang nih?

Da' daffodil D said...

benludin : heh???sume ckp nana gemok lah...
zara : lagu luna maya..best kan?huhu

mUTe said...

Aku cam tau jer ko mkn kat maner tuh.. Haha

ZARA 札拉 said...

best gile..aku bukan tau tajuk dia pun..

tapi aku memang buka blog ko sebab nak dengar lagunya walaupun ko tak hupdate..=)

sEhA OweN said...

wah...
dasatnye nk bg abg tu xterune...
ahahaha...

alif-mikail said...

Chinese tea satu.. ahaha

Kuwe said...

mana gmbr ikan tu?

Da' daffodil D said...

mute : yer2 je ko..pnah dtg eh?
zara : ala...t ak update la..ko nih!!
seha : tula..geramla..hehe ;p
alif : chinese tea pull la...hehe
kuwe : tu da lame..xde amik pic ponnnn

Lionel Azry said...

adam lambert sape?

Da' daffodil D said...

ala.......penyanyi~ :D