Jun 21, 2009

aku nak tgk wayang!!!

finally!!naz muncul jugak..oh my,he's really cute in his character of zack imran. seriously i fell into him from the first time-in ghost series. tp,since the second series of ghost ni die kurang muncul(stakat suare2 gemersik die je yg muncul..hehe), maka i give my all to mr A to the L to the A to the M (cant spell his name straightly sbb t heart terover beat n i'll start to get my terrible+horrible insomnia back!) *mesti zack imran menangis smbil berdandut lagu mas idayu*

ok2,enuff about guys thingy. now kite cte about my very first salary for my industrial training. since the gaji is ciput..*mama ckp kte kne bsyukur..toi2!n i am!* so i've decided to spend it a lil bit sbg memanja2 kan diri at sacc mall sahaja o.k..?n for now, the gaji tinggal 50 hengget aje sbb dah beli levi's bag. hahaha,it was sales actually so dapat la harge murah sket kannnnn..lau x?haram aku nak pakai bag levi's. (mesti ade mulut2 wangi cakap stakat levi's pun nak kechoh kan?) yelah2, pasni aku bli raoul plak, ternganga la korg!! ngeee~ eventho the bag tu burok die tahap B minus(same dgn result instrument process aku), aku sudi pakai n beli sbb bag dah x de n so far itu je yg berkenan di hati. yeah~ *trust me,it's a B minus bag!*

next, aku g makan kat noodle station. 1st tym ni. oh well, the fuds n drinks/beverages was terrible plus die nye pelayan yg agak kerek tu. kalau korg nak try, kne try mase perut tgh lapar tahap gaban bru rase sodap~

x sabar nk makan ni.. so kite exercise mulut dulu dgn bg senyuman yg plg menawan sebelom makan

cry me a river!! ubat batuk ag sedap..i mean it!

test2 try2 versi jln2 cari makan dayana

tgk muke je dah tahu rase die kan? muke nak makan cekodok ruby lg mengasyikkan. percayelah!

pic terakhir ni korg abaikan sbb budak ni sume jenis makanan die akn tersenyum je bla makan. *sume jenis makanan ok?pls take note!* ;p





ps : aku btul2 dah lame x tgk wayang n kaki dah gatal gilak nak masuk panggung neh..!!!

12 comments:

FiFFy said...

yeay!!ko dpt gaji!!blanje aku!!

Da' daffodil D said...

yeay! duit gaji dah habis..heheheh

ZARA 札拉 said...

woot!

gaji aku tak masuk lagi~

hehehe~

Anike MK said...

mmg desperate btol..haha!

jom tgk tranformers.

ak pon dah lama xziarah wayang nih.hehe..

- iNtaN @ kEcHik - said...

gaji ke2 jgn lupe blnje ek..? heheehehe~

adriana elisa roslan said...

jomjomjom....
bru pas tgk hannah montana...
pasni berderetderet ceriter beshhh

bubbye said...

jum!!rindu....rinduu

zeiDa said...

bestna dapat gaji..
msti puas guna duit gaji sndri kan..;p

benludin said...

brp gelas air minum tu?

sirap...pas tu float?

perghh...mee goreng pun dua pinggan ke?

hehe

Da' daffodil D said...

zara : lau nak aku banje ko meh la dtg shah alam..huhu
anike mk : jom2..dtg la amik aku..wawawa~
intan : meh dtg cni la kalu nak D banje...huuu
adriana : jom2!! :)
bubye : rindu gilak cipan gilak!
zeida : mmg pon...tp tiring jugak praktikal neh..hoho
benludin : tu ukan nana punye la...hee~

mUTe said...

Mungkin komen nih agak tersasar sket. Tp aku raser serba salah kalo x ckp.
Lagu page nih x sedap la... Hahaha

Meriah tgk adek ko mkn... Cam skali ngap jer dah abes.. :-p

Da' daffodil D said...

weh...lagu nih aku ske gilak!!!brani kau!!!dushum!

ps : asik aku mmg..bab makan num 1~ ;D