Jun 28, 2009

gilak episode 1

i woke up tis morning da rase cam today wil b the gilak aka boring-est day ever in june! btul woh,tersgt la bosan rini. plan nak kua tp bgun2 da kul 12, siap2 mahu lepas zuhur kua. kang balik dah malam gilak plak. kalau kat UTM xpe gaks kannn.. hoho.

erm..seriusly aku xde idea nak tulis ape kat blog. just nak meluahkan beberapa perasaan gilak yg tgh berkelumang kat dlm hati aku ni..

1. bosan gilak : this week x kua langsung n rindu gilak kat member2-nak kua ngn korg ah!!!
2. risau gilak : t kne present kat NP..cuak dowh. talk-infront-of-ppl-dgn-ppt-slide-fright da dtg blik!
3. rindu gilak : rindu ngn mak n abah n aiman x kecah :(
4. bull-dozer(berdosa) gilak : sbb ade wat sumone bengang..ampun~ T_T


ps : going to b gilak soon..aha!

9 comments:

yaziith su anaz said...

haha.







jangan doa.
t jadik betol.
:D

Da' daffodil D said...

alamak. nahi2. itu gurauan aje. xmao gilak!!!

littlemama said...

cik oi, jangan jadik gilak betul udah..he..he

Da' daffodil D said...

hehe..tidaks2..tu gilak maknenye sangat.. :D

mUTe said...

Lagu ni lagi.. Kalo tukar confirm ko jd waras balik.. Haha

ZARA 札拉 said...

hahahaha~

aku suka gila lagu kat blog ko..bleh kata aku gilak kan nya..LOL~

jgn gila2 syg..tadi aku udah shopping..mau ajak ko..tapi tak tau kat mana utk kurangkan gilak mu~

Da' daffodil D said...

mute : ko je kate lgu ni x best..yg len sme ske je ngn lgu ak taw!
zara : ala...sampai hati ko coping x ajak..sob3

violet said...

uit..da jadi gilak plak..sabau3..haha

Da' daffodil D said...

hampir je faah~ simpang woh!