Jul 26, 2009

cube try tengok lihat

due to some problems, aku terpakse mendelete acc yahoo aku. (sbb ade stalker ske stalk acc aku.cewah.. ;p)

so desne, buat kamu2 sekalian alam, add aku kat new yahoo acc aku. xpon yg ske bergtalk tu, add la gmail aku. :D atas urusan2 rasmi, leh emel aku kat mane2 ah yg korg bernafsu nak anta. *ahha!*

- dayanarosli@yahoo.com
- dayanarosli@aol.com

kalau nak add kat kakibook, myuniverse, enemyster dan pape social network lain yg ade, leh la add gne emel yahoo aku ok. kalau x nak add, korg cbe try minus atau multiply, kite cube try tengok lihat same2 berjaya atau idak. :p

8 comments:

kEy said...

wah stalker!
siapakah?

DIK AN said...

Hahaha! Tunggang langgang bahasa!

Da' daffodil D said...

key : adelah.. jeng3x
dik an : hehe.. maap,bm n bi aku x brape bagus. ampun~

muhdzahari said...

kenapa mesti yahoo? kenapa tidak Gmail? its better. boleh berkongsi akaun Gmail + Blogger.

sekadar untuk berkongsi, Gmail ada theme. cantik. perempuan suka yang cantik2 kan? hehe..

yaziith su anaz said...

bakpe gop de orang gile stalk neh?

Da' daffodil D said...

zahari : ade gmail gak la..kan da ckp..
yaziith : dop tahu la. hehe

muhdzahari said...

erk? sebab tengok kat point tu cuma ada yahoo ngan aol. kantoi, tak baca full..
ahaha

Da' daffodil D said...

haha. smpi hati gilak. tp xpe, ko dimaafkan. sbb aku pun mls nak bace post ko yg pnjg tu. ngeh3. *_*