Jul 25, 2009

si baju kuning

ini post ku yg ke 100. apa hebat? ntahla. aku x excited pape pulak. tp, andai korg nak celebrate my 100th post ni, xde masalah. jumpe di tip top ikan bakar kat jalan tengku petra. korg bayar. aku set je!

td, aku p lunch kat cafe k13.
aku terpandang seseorg. jantina nye insyaAllah lelaki. aku x sempat nak selidik secara mendalam pulak. luaran mmg lelaki lah. ngeh3.
aku gelar kan die, a man with a nice face bone structure. aloh, boleh ke begitu? xpela, yg mudah aje. kamu si baju kuning. iye, tym tu die pakai baju kuning. di mata aku, mmg manis. rindu pulak dgn baju kuning yg aku tinggalkan kat rumah itu. :D
aku nampk die pakai jam. aku mmg suke melihat lelaki yg memakai jam. bukan saje suke, tahap suke gilak kut. astaga.
aku tgk die order teh tarik. rindu pulak teh tarik kat 223.
pastu, aku nampak die senyum. ade satu tarikan di situ. :) cewah. angau ah.

ini bukan si baju kuning aku. aku cume search aje n kua gambar ini. aku yakin, si baju kuning aku lagi comel. aku yakin dan sgt yakin.



ps : esok, aku akan lunch disitu lagi. si baju kuning, i c u tomolo k..~

13 comments:

zeiDa said...

haha..
kalo esok dye pakai baju lain..
camne plak D..;p
adakah akan bertukar warna..;p

Da' daffodil D said...

yg penting petemuan ptame yg pnting..masih si baju kuning. heheh

FiFFyMaFiA (",) said...

baju kunen yg maskot digi tu ke??ekekek bersamamuuu

Da' daffodil D said...

ceh ko fi..ye2 je..tu ape..sekeh kang!

ZARA 札拉 said...

it!

tahniah!!

DIK AN said...

Huu...thank you very much!

Lionel Azry said...

semoga menemui lelaki baju kuning itu :P

Da' daffodil D said...

zara : tQ
dik an : kenapakah?aih~
azry : amin. amin. ;D

OREOO said...

comel sgt ke??
bak cni buktiii..
ak xpcayerr..
heeeeeee...

Da' daffodil D said...

ceh. leh lak nak bukti. sekeh kang. dushum~ :D

RoSe_ViOleTE said...

nak tolong2...

INCIK BAJU KUNING!!D NAK JUMPE LAGI KT CFE K13...

hahaha...
agak2 die dgr x???
heee~~;p

Da' daffodil D said...

ceh. confom la die x dgr. D sebelah die pgl sayup2 pon die x dgr. ape lagi sore ko yg lantang itu. hek3 ;p

~~BEAUTIFUL LIAR~~ said...

wow...hakhak...
ari2 de pkai bj kuning ke?
=p