Aug 31, 2009

masak masak

kawan2 aku semua balik. tinggal aku dan syamira. perut teringin makan paprik sotong dan sardin buatan tangan aku yang sangat enak malah sedap hingga menjilat kepala lutut. maka dengan itu, tercetuslah idea untuk memasak. then aku masak ah!


1. sardin yummy for my
tummy~

2. sotong paprik masen sikit tp sedap weyh

apa macam? ade perasaan nak jadikan aku isteri x?(bagi lelaki) n ade rase nak jadikan aku mak tiri korg x?(bg perempuan)..ngeh3



ps : aku rindu semalam.

18 comments:

zeiDa said...

mehla jd mak tiri sy..;p

Da' daffodil D said...

wah, anda sudi kah? mah anda gimana? ;p

Da' daffodil D said...

*mak

ZARA 札拉 said...

jadik wife aku jer lah~

FiFFyMaFiA (",) said...

ko masak ni utk lunch ker?? waakaka

Da' daffodil D said...

zara : bereh2. demi kau! ;p

fiffy : fi, ko ni tahu2 aje ek? :p

mUTe said...

Ok, Besok awak dah boleh mula kerja. Beakfast, lunch, dinner supper. Bayar hari. TAHNIAH!!

Paan said...

Berapa nak hantaran ni?

(agak serius)

dayah_blueberry said...

nak sardin..
nnti masak lagi!!

Da' daffodil D said...

mute : bape rege sejam?

paan : senaskah alquran ;p

dayah : mai dtg cni. :D

Muzam said...

lauk nampak crowded....ratio kuah-to-lauk menggecewakan.....rasa....weh,passing la skit ke ktgb weh...! (kidding!)

Da' daffodil D said...

muzam : dont judge a book by its cover. rasa dulu. enak weh!

Lionel Azry said...

meh la jadi orang gaji gua..

daffodil D said...

azry, up sikitla. bini lu la. apa macam? bayar gaji wa murah2 pun jadi. harshem!

yaziith su anaz said...

mata aku kata xsedap.



tapi tatawla lidah ko yang merasa tuh.

daffodil D said...

huh. maaaate ko kero!!!!

bungakuning . said...

cm best je makanan sume tuh ,nk try sket ..hehe

fndrocka said...

jadi orang gaji buleh tak>>huhu

jom exchange link dengan aku