Aug 10, 2009

saya sayang dia

aku nak balik 28 aug.

tapi mb ade testis. (maksud aku test)

lecturer tu sgt bagus.

sgt2 bagus.

terbaik. (the best lecturer ever, kalah si ensem pujaan hatiku si dr H bukan name sebenar)

she put her students' situation under her considerations.

bagus bukan? (lain kali awak pk jela pasal diri awak.kan?kan?kan?)

sampai bila aku kene suka dia?

sampai final habis ke?

ok.mungkin.

dr, saya sayang awak. ( dalam hati saya, awak num 7. sbb num 1 mama saya. num 2 ayah saya. num 3 abg saya. num 4 adik saya. num 5 kawan2 saya. num 6 saya tgl kan tempat kosong-untuk bakal2 bf saya ke kan.. awak amik num 7 boleh bukan?)

saya tahu awak sayang saya jugak. ( mesti tahap sayang awak sampai nak jadikan saya anak angkat awak kan?)

sebab tu awak x bg saya balik.

awak suruh saya berkorban.

kalau x, test saya dapat kosong.

terima kasih dr.

awak mmg terbaik! (meh saye buat teh poci untuk awak)



ps : suka bila org reti appreciate ape yg kite bg/buat. terima kasih buat si kamu.

16 comments:

Paan Tanpa Adik said...

Forbidden love? Old farts young tarts?

Da' daffodil D said...

paan tanpa adik : erk.

ZARA 札拉 said...

erkk...

29th birthday aku, kau baliklah ye syg?

Da' daffodil D said...

demi kau. akan ku balik zara mara! :D

Anike MK said...

Baliklah minggu ni..
kelas xde pon sbt ni..

=)

Da' daffodil D said...

anike mk : jom. balik sama aku mahu? :D

DaliaLiyana said...

selamat balik kg...
nnt bwk la ole2 yer....hehhee...

mUTe said...

Jom balik!! Aku balik khamis malam kot.. Pastu p pc fair nak? minggu nikan? hahaha

btw, she's kawaii... Ur forbidden love. :-p

Da' daffodil D said...

dalialiyana : kamu mahu apa?hehe
mute : nak. jom. hehe. :D

qishie said...

balik suda!

pastu ambik remed!

haha

faqhrule said...

balikgh je jangan tak balikgh

Da' daffodil D said...

qishie : tula. ingt mahu redah saja.

faqhrule : baikgh! ;p

yaziith su anaz said...

uppssy,



sape tah beliau??
aku tak suke teki tekuk nehs.

Da' daffodil D said...

dikau kenal kah para2 lecturer di sini? :p

Lionel Azry said...

29 ogos ni ada konfrens say no to bonceng..sila hadirkan diri bagi pihak blogger..gua nak balik rumah! :P

JIMMY ASMARA said...

Balik je!

GUA tentu gembira kalau LU dapat telur ayam tuk exam tu

hahahahaah