Aug 2, 2009

tribute to NP tshirt

dengan lafaz bismillahirahmanirrahim, ni aku post gambar outfit aka uniform aku semasa praktikal di nippon paint bulan lepas. korg, x payahla malu2 nak gelak. sila2.




acknowledgement:
thanks to ayah sebab belikan aku sweat shirt yg aku tlh jadi kan penutup keburukan t-shirt itu.



ps: andai aku jd engineer, aku akn pakai tshirt aje g keje ke? walaweyh, "terbaik" lah! meh pakat ramai2 jadi engineer meh. *geez*

9 comments:

qishie said...

aku igt tu uniform tukang cat je.
ahaha

:p

Syahrul Fitri said...

buruk gila!

Da' daffodil D said...

qishie : aku mase 1st tym pakai rase cam nanges aje. haih. bakal engineer nih. :p
syahrul fitri : tahu xpe. sadis kan? :9

ZARA 札拉 said...

ko jadik aku~

jadik cikgu je syg~

aku sure kamu akan melawa setiap hari~

Da' daffodil D said...

zara : aku x reti ngajo. sob3~

mUTe said...

Erm oklah dr coverall kuning aku.. Tu, nak cover pon x boleh. Dahla panas cam haram. haha

Lagu ko nih dah membangunkan si abas yg tengah nyenyak tido... haha

Da' daffodil D said...

mute : baju aku tshirt je. nipis lak tu. haih. kim salam kat abbas. salute pade lagu best nih. ;p

Muzam said...

hahahaha!
sial...sampai skang aku x stop gelak lagi....

nice posing though!

Da' daffodil D said...

muzam, siut kau!. haish