Sep 14, 2009

5 unggas

hoi. x payah la ber samarinda kat situ plak. cis, asal aku pun join?

dayana, sumpah u look like a retarded. hoh.

we think fast food is equivalent to pornography, nutritionally speaking.

can u imagine a world without men? no crime n lots of hapy fat women. hoh.

friendship is not a big thing - it is a million tings :)

dayana, sumpah kau nampak gedik di situ. hoh.



ps : hoi, sape dayana hah??

18 comments:

kEy said...

ceh, wat2 xkenal dayana.

dayana tu mcm diana.

princess diana k0t~

lalala~

bubbye said...

dayana tu nama kete oren.

dayah_blueberry said...

dayana tu chupie...
chupie..
chupie..
:)

ZARA 札拉 said...

kenapa keroll takde?

tetiba je tanya kan?

hahaha~

dayana tu wife i ok?

Da' daffodil D said...

key : mukan la. tu princess diana kat blog kau. hahah

bubbye : cis kau. sian name aku!

dayah : ala..ish..diam suda.

zara : kroll bkn forecast. dayana mmg ur sweetheart kan syg? :p

Da' daffodil D said...

ah, tbe2 nafsu lesbian menggila. hey zara, nak kene lepuk sama aku kah? *marah*

Muzam said...

abih arr laki asyik ada lesbian je...anyway, udin nampak urban dowh....

Da' daffodil D said...

haha. aku bukan les la. kidding je.


ps : sebelum ni udeen nampak mcm mane? conservative? ahahah

Paan said...

"we think fast food is equivalent to pornography, nutritionally speaking." - setuju bebenor!

Da' daffodil D said...

hehe. hujah anda? kenak setuju? ;p

Pais Chaos said...

dayana adalah seorang perempuan yang pandai buat kuih tat nanas.. btul x??

Da' daffodil D said...

pembetulan. dayana adalah seorang perempuan yang pandai makan tat nanas. yeah.

Lionel Azry said...

budak2 utm memang macam ni ke?

Da' daffodil D said...

l. azry : ape kate kau tnye diri kau. :D

iezat n hobbes said...

wa tau la...
tp lu buat muke mcm nk kene siku je...

Da' daffodil D said...

hihi. yeke? ;p

fadYGbaek said...

dyana, kmu nmpk camtik di gmbr terakhir tu!

Anonymous said...

nape ek yg baju merah tuu salu seblah u?? lalalala