Sep 7, 2009

ayah

dulu..mase aku comel lagi, ayah aku pun hemshem lagi.

sekarang...bila aku makin comel...kenapa ayah aku x hemshem sgt dah? :D

ape2pun, to my ayah, happy 49th birthday! :) love u much. thanks for everything especially to ur sperm cos dgn sperm ayah tu, maka terhasil lah aku. *wink* n barulah dunia ni havoc dgn kehadiran aku. hoh.

ayah aku n adikku


ps : ayah, bila nak bank in duit? weeeheeee~

18 comments:

ZARA 札拉 said...

pakcik!

happy birthday!

kamu ada anak yg sangat nakal pakcik~

[ N ] ZuLaiNa said...

happy bday utk uncle gak!!

p/s : sempat lg tanye pasal wet kan??

FiFFyMaFiA (",) said...

touching giler ah pesanan ko kt bawah skali tuh.. aku pown teruja tengok.. =,=

Da' daffodil D said...

zara : nakal2 pun tiyut...kan?kan?hihi
zue : mestila zue...duit tgl shikit..hik~
fiffy : hahaha. sekeh nak fi?

artisticklytouch said...

Happy Birthday AYAH!!! eh, uncle!! he he

mummy roshie said...

hahhaa..nih msg entry sambil ucap bestday kat ayah..

kekekekeeke..baiknye anak uncle nih..

benludin said...

apa rahsia ayahnye tak botak?

Da' daffodil D said...

artisticklytouch : hehe. akan daku smpikan. :)

mummy roshie : tula pasal. da baik cenggini pun xde org mnt ag. haih. ;p

benludin : t kite jumpe i bgtahu rahsie sama u ok? ;D

Lionel Azry said...

tak guna punya anak!
buat entri sebab nak mintak duit! :P

faqhrule said...

49? muda lagi
boleh ada adik baru tu

Da' daffodil D said...

azry : atleast aku ade bt entri tuk ayah aku. ko ade? hagham~

faqhrule : nak dpt cucu dah, gatai la kau nak anak lagi. haih

yaziith su anaz said...

dah gambar engko mane?




kate comey ngat.
buekkk.

daffodil D said...

org comel ni x slalu leh ditayang2. makruh. :p

Muzam said...

bapak ko sebaya bapak aku....

kEy said...

hoh0!
ayah bank in kat key skali!

thee~

kEy said...

hoh0!
ayah bank in kat key skali!

thee~

kEy said...

hoh0!
ayah bank in kat key skali!

thee~

Zayana Glamorgan said...

sampai ati kata ayah ko da x comel..
kirim salam ayah ye..