Oct 10, 2009

abang joseph

suddenly i feel like i dun hav enuff baju to pakai untuk kuar dating jalan2. sbb sekarang bajet nak pakai sopan2 sampai baju sume hingga lutut n sume beli size XXL bagi x nampak badan solid aku. (solid?! @#$%^$%^&* ???). *padahal sebab sume baju dah ketat kurang muat.* so ive decided cuti nanti nak jadi buruh lembut bagi menampung duit baju2 yang bakal dibeli. heh. support la bakal pekerja buruh lembut ini! yeay!


iklan selingan:
hi, i kiut x? ;p

ok. dah. jom sambung. hey, nak tahu satu gossip? ha, *joseph-gordon levitt ajak i pergi tgk wayang esok. eeeeew~ tp i busy pulak. haih. maaf abang joseph!

*p google if x kenal mamat tuh! ah, he's so heath ledger. sukak!



ps : baru belajar camne nak buat garis kat pkataan2. hehe. maaf jika agak keterpoyoan dalam mempraktikkan pengajaran bab baru itu. heh.

9 comments:

JIMMY ASMARA said...

bukannya hensem mamat tu..

iezat n hobbes said...

mamat tu mandul la..

Da' daffodil D said...

jimmy : ye2. aku tahu kau lagi ensem. tahik kau.

iezat : xpe, bukan aku nak buat laki pon. haha

JIMMY ASMARA said...

mamat tu gay la..mustahil die ajak lu

Da' daffodil D said...

eh, yang gay tu adik dia la. ngokngek la kau jimmy.

JIMMY ASMARA said...

owh..adik die ek..sori2 silap..ahhh..die lesbian la

Da' daffodil D said...

bongek la kau. rase cam nak sekeh je. kau la lesbo.

iezat n hobbes said...

gua subur dan perkasa..amacam?

Da' daffodil D said...

iezat, konfem ke? tinggalkan num hp lu.