Oct 9, 2009

bakal engineers

pergi ke ladang sedenak untuk bekerja. bukan terfall in lovengkang ngn asst manager di situ ye! haish. hati, stop it la. cant help. cant help.

suke bila jadi paling tinggi. tapi sedih bila jadi paling lebar. haish

i dun hav any idea y this pic 'termasuk' in this post. cos sum1 like it maybe? ;p


contohi pemakaian ini untuk ke factory ok? sangat "selamat".



balik dri sedenak badan berbau POME, yang mana lagi busuk dari taik budak yang berak x flush kat blok aku. dahla ke sedenak bersesat bagai. hish. tapi demi encik wan, i rela~ ececey. ok, dah.

balik dri sedenak trus pergi itu jayaganapathy punye jusco - makan kat tunkurefleksologi impian - ke giant kawan nobita - balik UTMnopqrs discuss presentation esok - settle FYP di bilik baizura comel (sukela tuw) - mandi wajib! eh silap, mandi harus! hoh. - update blog - nak tdo.


POME = palm oil mill effluent.

ps : duit boleh di cari, masa?? boleh? if boleh, sila lah. bye.

17 comments:

Afif Zainuddin said...

ni dress up nak pegi factory ke nak pegi melaram?
*confuse*

iezat n hobbes said...

sebijik cam indon..

Nabil Fizri said...

cm haram je helmet tu

Da' daffodil D said...

afif : mane ad melaram. ok ap tuh. cume x pakai shoes jew..~

iezat : sengalan kau! ganyang indon la. hehe

nabil : erk. ok ape. dri wane kuning? cam ****. haha

ZARA 札拉 said...

macam busk gila je kamu sayang~

err..kali ni tak mau peluk dengan cium~

Paan said...

Mana duit raya yang you janjikan???

Bila plak you janji ye tak?

puteri said...

hu.hu
tak pkai kasut -but- ke?

Da' daffodil D said...

zara : sungguh busuk la. peluk nanti ye? :D

paan : kau la kene bg aku. senget.

puteri : xtahu pun kne masuk area camtu. huuu~ dorg pon xdek spare kasot..

mUTe said...

Cam dah pernah sanpai. tempat dier dekat ngan tokong atas bukit? Anda makin slim, rahsia???

sajeed. said...

pic num 2 tuh cantek laaa.
sukeee.:)

Da' daffodil D said...

mute : oh, i x slim. itu sbb camera trick. ngeh2

sajeed : pic cantik? maknenye aku cantik la ye? haha

sharamli said...

ha3..selamat la sgt...

JIMMY ASMARA said...

engineer apa ni?

masuk site pakai selipar ni!

potong markah

yaziith su anaz said...

ahhah.




ko ke yang paling tinggi yet PALING LEBAR tuh??




LOL!

Lionel Azry said...

eleh.

kawie2020 said...

salam singgah...

mane ade engineer pakai selipar kt site nih...

Indon n bangla pon x pakai selipar kt site... hehehehe...

Da' daffodil D said...

sharamli : mmg sgt selamat. ;p

jimmy : mane ad markah2 la cipan.

yaziith : a ah, aku la tu. kenapa? ada bantahan?

lionel : pahal kau?

kawie2020 : xtahu kene masuk site. hihihi