Oct 15, 2009

boikot israel

sometimes i feel like quitting and stop caring all those stupid stuff like lovey dovey thingy. and yg lebih teruk when malas giler nak fikir about future. is it i will end up as an engineer? hopefully!! heh, ok, feeling yang sangat tidak stable sekarang. abaikan. =.=

why ea, when we r in the middle of doing something good, suddenly things like MALAS datang? contoh, macam tengah study giler hebat sampai spek kalau boleh nak pakai 6, tibe2 malas la pulak. geram bukan?.. cube bile nak g bergosipan, laju je angkat bontot pastu duduk la sejam due jam tige jam pun xpe sambil merajinkan diri siap g minum caffein ntah berape tin campur cikedis2. haih.

why ea, bila kite dah nak bg 100% commitment kat sumbody tu, tibe2 kite rase like he/she have sth yg boleh naikkan darah kite? contoh, die cakap nak study, busy bagai, fokus sampai nak reply 1 msg pon x bleh tgk2 sedap2 die bermuka buku! hoi, im not that fu$king stupid lah! *eh, ini kawan aku cakap, bukan aku. ampun* pastu kawan aku duduk bilik sorg2 nangis tepi tingkap sambil tgk org dating kat bawah. T_T lelaki/perempuan tak kurang berguna! *marah ni*

why ea, when we shop, beli brg then rase sgt puas like budak kecik saying yeay yeay tapi few moments later rase macam regret giler sebab bila bukak blog/facebook/closet(brani lak nak selongkar closet org. hoh) org lain die pakai baju yg sgt dan lbh trendy! *wah, ini kes jeles suda* xdek2, sebenarnye sbb rase duit dah disalurkan ke saluran yang salah! ngeng.




ps : keputusan haruslah di buat dengan kadar segera! amat segera! *worid*
pss : rindu nak jerit kat abg mcd yg slalu anta makanan kat bawak blok "boikot israel!!!". *sekarang dapat rumet hampir ke TLC, maka aku kena control sikit tahap kemerduan suara. :p

16 comments:

Nabil Fizri said...

...
bgantung pd minat. bole?

faqhrule said...

big macmurder satu

Da' daffodil D said...

nabil : tang mana bergantung pada minat?

faqhrule : gapo dio? mu nok pelempang ko?

Avid Gunner said...

apa kata ko msg fad...kompem dia balas....keh keh

daffodil D said...

avid : tu yg paling gerun tu. aku msg 1 die balas sepoloh! haha

Pais Chaos said...

oii fakrul..banje aku satu..hahah

daffodil D said...

pais : mengong.

Afif Zainuddin said...

hahaha!
mende la ko nih..
x baik dengki kat orang~
=P

ZARA 札拉 said...

sayang~
alahai~
sabar je beb~
walaupun aku pernah rasa regret gak ~

Paan said...

Hoi pais! Makan sorang nampak...

Encik Azizan said...

sesal dahulu pendpatan sesal kemudian tiada gunanya...maka xpyhlah mnyesal..haahaa

btol ke x ek pepatah tu?lame x sebut

daffodil D said...

afif : xdengki pon. ngeh3

zara : hehe. its norm kan?kan? ;)

paan : haih. sibuk kau.

en azizan : betul kot. haha

Khairil Faiz said...

thx for following me D!! happy blogging to u :)

daffodil D said...

khairil : welcome. same to u! :)

Lionel Azry said...

eleh.

Da' daffodil D said...

lionel : hey, penyepak nak??