Oct 25, 2009

dengan kawan baik jugak

cinta itu kadangkala masam macam mangga jj taman u. tp masih nyum2. ;)

ape ye rasenye bila jatuh cinta? manis?
ape ye rasenye bila jatuh cinta dengan kawan baik(opposite sex) sendiri? masam? heh.

dengan kawan baik la kau selalu bergurau sendat sampai ketat gilak kerongkong nak gelak.

dengan kawan baik jugak la kau selalu luah masalah sampai kalau boleh nak gak p ketuk rumah die kul 3 4 5 6 pagi semata2 nak cari a shoulder to cry on. =.=

dengan kawan baik jugak la kau selalu gaduh2, masam2 muke pastu 2 3 mins later 2 2 sengeh-sengeh bajet same2 nampak gg sexy. euw, sangat comel. :D

dengan kawan baik jugak la bila poket dah tahap seluk kuar 1 sen "hey kau, bak balik spoloh hengget yg kau pinjam dulu". pastu die x nak bg sebab before tu dah kate halalkan. hoh, cheapskate rollerskate!

dengan kawan baik jugak la kau balas2 komen kat muka buku n suddenly kau tibe2 lupe nak pakai eye-mo maka terlebih emo n tibe2 ade msg kat inbox saying sorry-from kawan baik kau. ok, sgt comel kuasa dua di situ. (",)

tibe-tibe, dengan kawan baik kau jugak la kau jatuh hati, jatuh cinta, tahap jaw drops sekali bila die cakap die rindu kau, pastu bila baru lepas on fon ngn dia rase cam heaven gila n tdo pon peluk henfon. (kalau gune henfon la, kalau gune public fon xtahu la kau peluk ape)


ah, indah nye kalau bercinta dengan kawan baik. :D


ps : nasib baik kawan baik aku semua hemshem2 belaka, kalau tidak......"hoi kau, jom kahwin"
pss : aku minat laki x hemshem. yg sedap mate memandang cukup la. ;p heh.

23 comments:

eyra said...

iera tade kawan baek laki
kawan baek pompuan ade laa
so tade istilah jatuh hati dengan kawan baik sendiri ;p

Da' daffodil D said...

ala, eyra dah ade bf..mmg la xde best fren laki. aku xde bf so kawan baik laki ramaila.. hehe

fitriah said...

aku salu cmtu. tersuke kat kwn baik ak. hehe

siggplus said...

ayuna ni emo lelebey ni..period eyh?hahaha

Da' daffodil D said...

fitriah : ceh ceh ceh. ter konon. padahal mmg gatai nak suke. kan? haha

Da' daffodil D said...

belom lagi. nak period kot. ;p

bubbye said...

aku dgr2 gosip hawt ko nye broadband dh exceed limit.cmne leh update blog nih?boleh bg sepatah dua kata sket?

Da' daffodil D said...

bubbye : cis, syaz mmg nak kene rawg dgn ak neh. kechoh owh. sbb aku gune broadband rumet aku! muahaha

avid gunner said...

gua tak sangka lu suka ong hang chee..

iezat n hobbes said...

jom kawen^^

Lionel Azry said...

eleh2

sharamli said...

eleh jgk..laki xhensem k0n0n

yaziith su anaz said...

nanti ko dapat laki botak dan buncit la tuh.



jangan risau ye si hangit yang gumokk.

Da' daffodil D said...

avid gunner : bukan ong la, kin hoe! :D

Da' daffodil D said...

iezat : asal ajak? sbb kau x hemshem ke? hehe

lionel : eleh.

sha : tul la. haha

yaziith : simpang! jahat kau.

miaishika said...

y nk llki x hensem???
ssah nk jge ea???hihi

chokio_nia said...

owh..aku slalu mang da set mind awl2..bff is 4eva bff...=)

paling bes ble aku conference skype ngan bff ngan pakwe skali..riuh siot..haha

Da' daffodil D said...

miashika : tahu xpe. :D

chokio : erk. bff laki aku x jalan kut dgn bf aku nnt. xtau la, sbb xdek bf lagik kannnn. haha

Pais Chaos said...

saya kah yang dimaksud kan..hahaha!!!

Da' daffodil D said...

pais : mungkin ;p

Fairy said...

cik dafodil..kite n bf pon dlu kwn jgk..nk kate kwn baek sgt tu x kot..tp salu lepak sesame...n he is so2 guy...biase je..but i like dis type of guy rather than hemsem one..wekekekeke

creamer coffee said...
This comment has been removed by the author.
pisey said...

kawan baik memang terbaik.
aha.
=)