Oct 18, 2009

gosip jom?

i just done watching kami the movie. ahha, sangat tidak kemajuan zaman + lembab macam siput babi bukan..? biarlah. janji dah tengok! :D its a good movie eventho ade part yg sengal ubi like when abu was trying to make jokes mase nak mati tu. haha, sangat sengal ubi. but at the end, i was macam terkejut + meleleh air hidung sebab abu mati. nak abu hidup la weh! hoh.

***

si comel : kak, mesin ni rosak, g la level 5, mesin die ok. :)

si kurang comel : oh, yeke dik. rosak, tapi boleh pakai kan?

si comel : (#$%^&*^&* ???????) ye kot kak. :)

si kurang comel : takpelah, nak basuh jugak.

si comel : sila lah, jangan malu jangan segan. :) :)

*mule2 ingt nak belasah je kakak tu. tp takut esok mak aku terkejut plak bila harian metro nye front page "dek mesin basuh : gadis comel dihukum gantung kerana membelasah si huduh". hahahahahah.
**apeke sengal dah kate rosak nak pakai jugak mesin tu? x skolah ke ape? pemalas betul nak naik tingkat 5!!!!


ps : rindu nak bergosipan. =.=

13 comments:

Lionel Azry said...

ni la keje orang wanita..

Da' daffodil D said...

kau x mahu join ke? mehla join.

Nabil Fizri said...

keje setan betina

Da' daffodil D said...

nak kene lempang ke bang bil?

sharamli said...

g0sip?
xm0 la...heee

Da' daffodil D said...

cis, jom la~ jom. meh. meh. :D

joegrimjow said...

gosip mengisi masa lapang

joegrimjow said...

gosip mengisi masa lapang

Da' daffodil D said...

gosip boleh exercise mata dan gusi. :D

violet said...

windu nak gosip2 ngan ko...hehehe...

Da' daffodil D said...

tahu xpe......long, mai la ke johor ajak dwen~

ZARA 札拉 said...

nak gosip dengan aku?

aku dtg UTM 25 ni~

sila jumpa~

Da' daffodil D said...

aku 26 ade presentation la syg~