Oct 4, 2009

have i ever told you baby?

" have i ever told you baby?
that u will always on my mind..
n u know im gonna love u forever..
until the end of time.. "

hari ini sangat bosan. duduk bilik sorang2, kunci bilik, dengar lagu love songs banyak2, amik slimut bantal peluk sume pastu feel sorg2. haish. sadis betul gadis manis (masham x mandi adela. ;p) ini bukan? hoh

BERNAFAS TANPAMU ade lagu pasal break up thingy. tula, dulu ade bf gatal mulut mtk break kunun2 mak enun nak single life = lagi best. pirah. amik kau! duk bilik sorang2 xde teman dikala bosan, nak gedik manje bagai pun susah...nak g makan nak g shopping bagai. sume do it alone! hoh.

CRAZY IN LOVE pastu tbe2 ade pulak sentimental love songs yang ingatkan aku kat high skool n all those puppy love i had back then. haha, ALL THOSE PUPPY LOVE OK?? poyo khir toyo dian sastrowardoyo betul. padahal dulu diri ini sangat la innocent dengan bedak bertepek2 sambil tudung senget benget dengan hingus leleh bagai. yewww~

next song pliz! ;p

PERFECT MAN ahha! lagu pasal mr right pulak dah. aiseyh. dengan lafaz bismi, mintak2 lah Tuhan anugerahkan aku dgn a man wit all those qualities in my life! aku percaya xde bende yang perfect tapi close to perfect ade kan? aku mahu yang itu lah! jengjengjeng. mane kau, muncul skarang! :)



ps : "tapak tanganmu akan kugenggam akanku sentuh ketika sayu"...haih, cepatla sentuh. cepat. cepat. :p

17 comments:

ZARA 札拉 said...

COmel gila yang pakai baju merah itu!

Oh, yang sedang memandang kamera~

Yang sedang memeluk itu cantik~

=)

Da' daffodil D said...

hahah. masheh. sayang zara! ;p

sharamli said...

bt0l zara..
c0mel..
i mean yg tgh k0men ni...ha3...

meh sini nak sentuh...

Da' daffodil D said...

cis sha, nak kene sekeh ke?

Lionel Azry said...

kesian single.

Da' daffodil D said...

biarlah, bukan lu tanggung sengasara wa.

vivooo said...

burukkk

Da' daffodil D said...

sengal~

Nabil Fizri said...

nanges?
sepak kang.

iezat n hobbes said...

kepala mu akan ku sepak akan ku hentak sehingga layu..

en_me said...

siannnyerrr.. hmmm

Da' daffodil D said...

nabil : sapa nangis?

iezat : haha. siut kau.

en_me : tahu xpe, sadis kan? hehe

faqhrule said...

sentuh?
tak ada hal meh sini meh

kawie2020 said...

salam singgah...
i pon nak sentuh gak ler... hehehehe..
semoga bertemu yg berakhlak mulia sebagai teman yer..
take care n jgn sengal2..

Da' daffodil D said...

faqhrule : kalau kau aku sepak.

kawie : hehe. thanks ya!! :)

benludin said...

acik sani dgn irama 60an...

http://www.youtube.com/watch?v=laUp_vOPey4

Da' daffodil D said...

haha. dah tgk. x bleh blah btul! :D