Oct 23, 2009

jam

this entry is not exactly about jam. =.=

kalau ada jam baru, jam lama macam mana?
kalau jam lama lagi best, nak buang jam baru ke?
kadang2 jam baru dari luar nampak best, lawa, menarik..
bila dah pakai..mungkin tak lah best sangat..dan rasa tak sesuai..
so, perlu ke perbaiki jam lama?


oh, rindu "jam" lama. (jam = "jam" = "--" harap maklum)


ps : kalau korg rase aku tak comel, click la nuffnang ads aku yek? :D oh, jasa korg ku kenang sampai esok. yeay.



yang benar,
ayuna.
muahahahahah

29 comments:

fitriah said...

klu camtu pakai due2. haha

Da' daffodil D said...

satu kat kaki ye dok? ;p

siggplus said...

ayuna ada jam baru lah..hebat2..hahaha

aku tak pernah pakai jam..sbb aku bukan penah tepati masa pon..dtg klas nk lmbt je..haha

iezat n hobbes said...

JAMal abdillah!!

mUTe said...

Hai Ayuna. Saya MUTE. Jam lama aku kat atas meja nih. REHAT jap.

Da' daffodil D said...

siggplus : haha. sengal kau. bukan baru pun, dah 2 bulan pakai!!

Da' daffodil D said...

iezat : jamal tu pakcik kau.

Da' daffodil D said...

mute : oh. hi mute, u look cute la mute. bwek! ;p

siggplus said...

takpe ayuna, saya tetap anggap tu jam baru..percayalah..hahahaha

klik2 nuffnang ayuna ni

Da' daffodil D said...

haha. thanks. aku xnak click nuffnang kau boleh? muahahah

Encik Azizan said...

pakai dua2 kiri kanan..nmpk ganas skit..otai..hehe

Da' daffodil D said...

cam org gile je nanti. :D

chokio_nia said...

hurmmm...jam br mungkin amek mase nak sesuai ngan kte kot..jadi berilah jam br tu mase..jam lame tu jadikan je kenangan..=)

Da' daffodil D said...

ain...trimas2..ni yg aku syg kat ko ni..cam ko je yg paham pe maksud aku. hehe. tp komen kau tu mcm komen selamat aje. huuuu~

Lionel Azry said...

JAMban?

Da' daffodil D said...

bengong

ZARA 札拉 said...

oit ayuna!

jom gi JAMming~

hahaha~

Da' daffodil D said...

haha. baik ajak aku g JAMban ngn setan kat atas tu.

miaishika said...

npe erk kna klik kt nuffnags tu???apa ad d c2???

sharamli said...

kamo0 c0mel..sekian..

Da' daffodil D said...

miashika : erk, bukan kau ke yg suh aku join?

sha : ok, thanks. kamu x. haha. ;p kamu pun!

miaishika said...

hoh...ble lak la suh join??menatang pe tu???no idea lngsung

Syth said...

asenye..
kalo nak idea plg best.
bg kat syth..
hahahaha

{lumut} said...

pasal jam pon lu nak kecoh!!!
haha..
ape kate..
ko xyah kecoh2 dah pasal jam..
ehem2..
past kat aku,
hehe

creamer coffee said...
This comment has been removed by the author.
Da' daffodil D said...

miashika : haish. sapela yg pakai nick ko tu yek? hampagas btul!

syth : bg tali jam blom tentu dapat. ;p

lumut : bukan pasal jam la ngeng. lempang kang,

violet said...
This comment has been removed by the author.
Nabil Fizri said...

JAMbang!

Da' daffodil D said...

otak kau JAMmed!