Oct 29, 2009

nak study lah weh!

buat julung julung kalinye aku meng-update blog di library UTM. hehe. datang untuk study, bukan blogging lah! tapi, ini tandanya aku sudah kesejukan gilak maka dengan itu jari jari perlu melakukan sedikit exercise bagi mengeluarkan haba yang tak seberapa itu. yeah.

aku di takdirkan duduk bersebelahan dengan jejaka yang tak berapa kachak. mungkin rezeki aku kurang baik hari ini. haha. tapi takpe, datang nak study bukan menggatal la weh! ok, seminit dua apa salahnya. kan. kan. iya. ok berbalik kepada jejaka yang kurang kachak tadi, aku lihat dia pantas bangun selepas azan habis berkumandang. (cewah, ayat!). sejuk hati aku. kurang kachak pada rupa takpe, biar hati dikau kachak ya bang! itu yang aku suka. heh. ok, sekarang aku menunggu kehadiran jejaka yang kurang kachak itu pulang selepas solat zuhur. nak tangkap bau air wuduk. hoh.


ps : movies@psz ni kacau betullah! aku datang nak study, bukan nak tgk movie, p tayang cte best kenapa??????
pss : satu dua tiga empat hari ini emosi agak kurang stabil, haih. bendera jepun nak naik la tu. kamu, maaf!

movies@psz=movie yg ditayangkan kat library utm. leh tgk free. tp popcorn bawak sendiri lah yek!

26 comments:

Misz SeroJa said...

uish..biar benar..
muvie ditayangkan..;p

joegrimjow said...

study2
saya lecturer kamo
nampak melalui kamera litar tertutup ni!!

fitriah said...

pergh! movie ape yg ditayangkan??

Da' daffodil D said...

misz seroja : benar la..bukan muvie yg 'itu'. hehe

iezat n hobbes said...

x payah study..sama je pegi die..

Da' daffodil D said...

joegrimjow : hehe. lect on9 dri sheffield ke?

Da' daffodil D said...

fitriah : tatau name cte tp nmpk best sbb makr wahlberg blakun! :D

Da' daffodil D said...

iezat : kau diam suda.

avid gunner said...

aku pun pelik dgn motif psz bukak wyg....sewel rasanya....

siggplus said...

ayuna, stadi la leklok..ayuna jangan main2 g library usha laki, tengok muvi..
ayuna kan dah besar, dah pandai bahagi masa..

nanti kalau ayuna tak score, mcm mana?

hahahahaha

Da' daffodil D said...

avid gunner : haha.tahu xpe.tp dapat tgk sambil landing best tu~

Da' daffodil D said...

siggplus : kalau ayuna x score kamu kan ade.. *wink wink*

chokio_nia said...

haha..kalo ko nak stadi, jgn lyn tenet ah..konpem tak stadi..btw ko stadi UTM??kos pe??

OREOO said...

aku faham bila xdapat duduk sbelah jjaka kacak..
aku jua pasti frust..
tp..xpela..jjka itu nmpak cool haa :P

Pais Chaos said...

bahaya ni bendera jepun naik.. nasib baik sebulan sekali je..hehe

Da' daffodil D said...

chokio : haha. tahu xpe. aku sudy utm skudai cos chem engine. :)

Da' daffodil D said...

oreoo : erm...boleh la dikategorikan cool. ngeee

Da' daffodil D said...

pais : bahaya apanya? rilek suda ;p

yaziith su anaz said...

didi period ke??

Da' daffodil D said...

yaziith : belom lagi la busuk!

joegrimjow said...

xupdate lagi ni...

violet said...

aish...aktif nau berblog budak nih..tp kem salam kat jejaka kurang kachak 2..haha

sharamli said...

rasa mcm nk study kt lib jgk...d0k bilik tid0 je

Da' daffodil D said...

joegrimjow : malas. hehe

Da' daffodil D said...

violet : ko nak campak dwen ke mana? ;p

Da' daffodil D said...

sharamli : jom2~