Oct 21, 2009

names

aku bergelumang dengan rindu. sumpah. sadly U r not going to know @ u wont read this. :'( ....wth dayana? buzz off guys!tapi bace la dulu entri ni sampai habis. ;p


* * * * * *
" diana, please spell me giraffe " tadika inggeris mmg terkehel lidah nak sebut ikut slanga david beckham.

" dayana amira binti rosli, semalam solat cukup 5 waktu tak?" sekolah agama mmg kaw2 fullname die sebut.

" dayana, dah besar nanti kamu nak jadi apa? " time SRK i sorg je name dayana so takkan nak sebut sampai fullname kan?

" nana, belajar rajin-rajin jangan lupa solat. " ayah mmg suke pgl i manje2. ;p

" dada, malam ni urah tidur dengan dada tau. study same2 skali ok? :) " zaman kat maktab. rindu giler kot kat urah!

" dianne, kau nak aku download cerita air force one je ke? " tapaham aku kenapa dia pgl aku dianne. nak suh aku pgl kau sheeryzay ke?

" mira, dah siap homework? pinjam pinjam. nak copy. " serious i miss the old days. crying like a baby od. sob3.

" D, i nak link you! " di invent oleh syaz sbb pemalas kot nak type name aku. atlast terbiasa suda. yeay~

" yana, abang nak tanya, yana dah ade balak? " yew, pandai ye ngorat aku gune name yang tapenah org lain gune. hoh.

" ayuna, rindu lah. " ok, sesi muntah beramai2. jom.



whatever nick korg nak panggil aku, aku tak kisah. sebab, aku tetap aku. tapi, jangan lah panggil aku joyah, senah, timah, peah pulak! hoh.


ps : ayuna nak masuk tido. *puke!

33 comments:

siggplus said...

ayuna, saya follow awak..hahaha

Da' daffodil D said...

siggplus : pagi2 dah nak buat aku termuntah. siut kau. haha

siggplus said...

*muntah

hahaha

Da' daffodil D said...

siggplus : g lap la weh! lempang kang.

iezat n hobbes said...

hye daniel!!awak sihat?

Da' daffodil D said...

iezat, kau nak kene sula ke dgn aku?

iezat n hobbes said...

sula dengan ape?
auuwwww~

Encik Azizan said...

nk muntah jap..basuh sndri ye.hehe

Da' daffodil D said...

kau nak aku guna ape? tongkat atuk kau?

Lionel Azry said...

panggil yuna?
takpe la..gua selesa panggil lu setan.

Da' daffodil D said...

en azizan : cis. basuh sendiri.

lionel : aku sumpah kau jadi batu.

Avid Gunner said...

nick name baru kau: banana

Da' daffodil D said...

avid : tu email lame aku lah. bukan nickname. sekeh kang!

Nabil Fizri said...

as'kum Nur..

Da' daffodil D said...

nabil : wasalam bang bil. nur xdela, nur g umah mak mentua dia.

FiFFyMaFiA (",) said...

HOI ARIMA ANAYAD!!! WAJAJAKAKAKAK

Da' daffodil D said...

fiffy : haha. lupa sama itu nama! ;p

faqhrule said...

hihihi kelakar lah

ZARA 札拉 said...

ayuna~

oh ayuna~

i nak dengar u nyanyi la babe~

zeiDa said...

gudluck exam...;p
(^_^)

Paan said...

Hai Dunia! (bagai melambangkan sifat empunya diri)

mUTe said...

Hai Ayuna. Saya kerol.

Da' daffodil D said...

erk

Da' daffodil D said...

faqhrule : eh eh. perli ke?

zara : nyanyi pakai kaki boleh?

zeida : thanks zeida. :)

paan : erk.

mute : hi kerol. sedap nama. ;p

Syth said...

yg mira tibe2 lak apasal?

name u dayana amira ke.
huhu

Da' daffodil D said...

syth, em2, name i dayana amira. kenapa?

fitriah said...

hye ayuna..keke ;p

sharamli said...

yg last tu mmg rs nk mntah

Da' daffodil D said...

fitriah : nak kene rogol?

sharamli : tahu xpe. jom muntah.

chokio_nia said...

panggil dapdupdapdupdap bole??haha

Da' daffodil D said...

chokio : ain, kalau x terbelit lidah kau nak pgl aku gitu, silakan. tp maafla if aku tapandang. haha

fitriah said...

nak nak! hahaha ;p

Da' daffodil D said...

kalau kau nak dtg la sini. haha.