Oct 17, 2009

sekufu

hai. its a new me. greet cepat la weh! hoh. degil cap tin sardin ayam brand betul. nothing to update actually, td search kat internet ttg sekufu sebab rumet aku cerita ttg sekufu n bla bla bla. (she's married so banyak info ttg "relationship").

sekufu : kesesuaian bkn shj dr aspek kedudukan, harta kekayaan n pendididkan. ttp kesamaan atau sefahaman dlm agama turut diambil kira.

islam menuntut untuk cari yg sekufu tapi bukan diwajibkan pun. depend kat korg lah skrg. tapi aku nak kupu-kupu. kalau ade org tolak aku sebab masalah sekufu, aku x heran! hoh.

ha, ini untuk u! bukan senang aku nak tuju lagu kat org ni, amik la sempena hari jadi ku beberape bulan yang lepas. nah!
"i cant stand the way you tease,
i love u though u hurt me so,
now im gonna pack my things n go." lalalala~

amik ni gak. tajuk cerita ni.
ps, i love you.


ps : tadi i masuk lingerie shop pastu sume org pandang. ape? nak kene lempang?

12 comments:

faqhrule said...

nak kena lempang? lempang kang

Da' daffodil D said...

jap, nah amik pipi

mUTe said...

Saiz?????

ZARA 札拉 said...

hahaha~

lingerie tu?

i selalu jalan2 kat kawasan boxer and underwear lelaki~

hahha~

Da' daffodil D said...

mute : 32DD aje. hahahah

zara : ish. u ni teruk la syg~

Lionel Azry said...

beli tak?

Da' daffodil D said...

tgu kau beli untuk aku.

yaziith su anaz said...

dah tengok p/s i love u tuh.




macam ko ah.

Avid Gunner said...

org tengok la...kedai tu utk super size punyer....

Da' daffodil D said...

yaziith : ape yg macam aku?

avid : blah kau.

Anike MK said...

lingerie tu apa?
=p

Da' daffodil D said...

anike : nak ne cucuh tang bontot ke?