Nov 19, 2009

belanja

trip to medan, indonesia. again, ah. tapi best pergi kali ni sebab abang ku join. my dad cant join due to some problem yg x dpt di elakkan. eceh.

day 1
KLIA

Sun Plaza. (macam mid n setaraf). aku tengok HAMPIR KESEMUA orang kat sun plaza nih termasuk kanak2 pakai blackberry/E71 n yang size seangkatan. pergh. ps:made in china mungkin. ;p tapi, masih pergh. pergh.

naik beca sampai seluar terkoyak. #$%^&!! ah, sebab tak muat la nih! how i wish i have a slimmer bro! or.... how i wish i am smaller?? heh.

lembur kuring. foods, marvelous. price, cheap. menu, damn. like 10 lauk sahaja.

day 2
budak itu sangat adorable. budak kecik. bukan budak besar. hoh.

shop till u drop.

hill park. setaraf genting but shit! it closed on monday.

brastagi.

day 3
eat till u.... _at? fat?? heh.
sisterhood.

sate padang. double damn.

grand swiss bel hotel.

day 4
restoran garuda. ah, malam ni nak mimpi ayam goreng garuda. super duper marv!

face-pose terbaik khas buat cowok ganteng di sana. heh.

*****
pekerja indon : belanja buk. belanja. mas, masuk mas, belanja ya.
abangku : aku datang nak belanja brg aku tapi kau mintak aku belanja kau?
aku : $%^&*( $%^&0!!!

25 comments:

benludin said...

masa pergi kurus..bila balik gemok!

*kedai kat s.alam cuti ka?

Daffodil D said...

hahah..makan sedap laaaa.. :D

ps : kedai buka je. org lain jadi boss la 4 hari. hehe

siggplus said...

aku ada dlm flight g medan tu..kalau kau perasan la, aku bpaut kat sayap plane..nmpk tak?

joegrimjow said...

da lama xjalan2 ni
ishhh

Daffodil D said...

siggplus : yang macam beruk tu ke?oh.kau rupenye.

Daffodil D said...

joegrimjow : kat sheffield tu dah kire jalan2 le tu.

i'msosupernotcool said...

hi..
thx for dropin at my blog..
nice blog..
keep up..

i nver been on a plane..
damn..

seKut taWar said...

sate padang tu dia campur blacan x?

Daffodil D said...

imsosupernotcool : welcome. same to u. thanks. xpe, len kali aku jalan bawak kau. dalam mimpi! nyeh

Daffodil D said...

sekut tawar : wallahualam. :D i tukang makan aje. ;p

avid gunner said...

bapak ah...pinggan bersusun 3 tingkat! ang tibai sorang ke??

chokio_nia said...

owh..kesitu penye ko menghilang...hurmm..bes gle weh..jeles tgk ko melancong ngan fam..huhu

p/s: ko pena nmpk kot pakcik kasih aku..die same u ngan ko..huhu

Daffodil D said...

avid gunner : bukan la...tu makan ber4! heheh

Daffodil D said...

avid gunner : bukan la...tu makan ber4! heheh

Daffodil D said...

chokio : hehe. ke indon jek. siapakah ek? course ape?

chokio_nia said...

course qs...name die nubli..kenal??

Daffodil D said...

chokio : heee..xkenal. :D

YobSumo said...

aku tak pernah pegi Indon.


kalau lelaki buat backpacking kat indon orait tak? banyak tempat bajet tak?

Kuwe said...

kat sun plaza tuh. ada mamat dressing ala metallica reject shop tak? sebut indon nih,aku byk terbayang muka buat batu dr irwansyah.


pfttt.

Daffodil D said...

yobsumo : backpacking tu ape? hehe

Daffodil D said...

kuwe : mana ada! haish

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

best giler, ader bli cenderaati tak??
(tengah mengharap ader !!)

sharamli said...

mamat2 sana ensem2 x?heee

Daffodil D said...

ritz : untuk kau xde. ;p

Daffodil D said...

sharamli : dun worry, malaysian guys lagi hot. haha