Nov 23, 2009

happy monday

hi. happy monday. wish all of u happy monday - not like my monday. i woke up this morning with a brand new me : konon nak bangun awal n settle kan FYP dengan perasaan gembira. but it turned to something yang menggeramkan.

its hard to believe that the one u sayang or going to sayang or the one yang u tgah try to make a relationship with tak percaya dengan what are u doing. it hurts like minyak panas terkena jari ok? heh. contoh like u tgah tidur n bangun2 u received few messages saying that

" i know u tak tido, jangan main2 lah" or

" if u tak tido, tapi u cakap u tido, bende buruk akan jadi" or tiba2 masuk kasus lain

" u x pernah nak jaga perasaan i....bla...bla...bla.." hey, what the fuck?

cara nak tangani masalah seperti ini : marilah kita buat solat istikharah. hehe. im cool. hell yeah!(mode cool)



ps : if u cant trust me, buzz off!(mode cold)


12 comments:

Paan said...

Tu la...aku ajak kapel ko xnak.

YobSumo said...

huh sabar2 wei.

tak baik panas2 hati hari senin camni.

chokio_nia said...

lorhhh..kalo br nak start dah tak caye, cne tym da kapel nati??tayah la lyn laki tu da..cr len..=)

siggplus said...

pembacaan aku terhenti lepas baca ayat fuck..

sensitip ok..haha

ayuna ayuna

Rowena Chasez said...

huhuu..
relax2...
be cool..
kalo dh prgai cm2..
xyh dh laa ngn org cm2..
huu~

i'msosupernotcool said...

i da cmment da td..
kot..

ntah la..
yeah u cool..
i'm not..
so chill..

Daffodil D said...

paan : euw, malu i. yucks.

Daffodil D said...

yobsumo : hari ape elok panas? ;p

Daffodil D said...

chokio : carikkan! hahah

Daffodil D said...

siggplus : lucah dow.

Daffodil D said...

rowena : skang udah relax..hehe

Daffodil D said...

imsupernotcool : chill. cheers.