Nov 12, 2009

sampai rumah sudah

menonton cerita fourth kind 2 malam lepas. it is a story based on true case studies.best atau tidak, sila lihat sendiri. ingin tanya pada aku, aku sukak aja. heh.


what to believe is yours to decide.


*****
aku sudah sampai di rumah. bosan teramat. ingin berjoli tapi tiada duit. click la nuffnang aku banyak banyak weh!

saja2 aku buka folders kat laptop rumah, banyak jugak jumpa gambar2 yang menaikkan darah. salah satunya...gambar di bawah. bilik ku jadi tempat persinggahan rakan2 adikku. adik, balik skolah japg kakak rotan!!

pencerobohan tak bertauliah adik ku beserta rakan2 nya di bilikku.

12 comments:

joegrimjow said...

ingatkan laki
sigh~

Shahrul Azry said...

fuhyoo.lagu putus.. =P

iezat n hobbes said...

perangai lu ngan adik lu sama je!

Daffodil D said...

joegrimjow : xdek adek laki~ :D

seKut taWar said...

agak2 spek diorg tu ley celen spek

rayban x??hehe

trus trbayang camne muka iezat

pkai spek yg kaler pink tu...

chokio_nia said...

mesti ko yg tengah tu kan??

btw apsal tukar url weh??tym ko tukar tu, aku tak sempat jenguk blog ko..

LORD ZARA 札拉 said...

mana kamu wei?

kih3~

avid gunner said...

siot...tukar url x bgtau...lempang kang (sekadar meminjam quote anda)...

ellenyna said...

la, sian you. mesti geram kan.

kEy said...

ekekek! nmpk bedak carrie junior yg besaQ gedabak disitu!
lame dah tak tgk weyy! ekekekek!

sharamli said...

dy0rg da dtg bulan l0m???

riza lija said...

relax la u...:-)