Apr 17, 2009

oh aiman~

Intro : Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi(maaf,ayt agk klasik+skematik) sbb ak da dpt tempat praktikal walaupun tersgt la last minute..(risiv d offer on april fool) n dah confirm akn p NIPPON PAINT wlupon dapat gak MARDI(atas ihsan kroll..t saye banje awk! :p) n ANSELL(atas ihsan hui ling..ni x pyh la nk banje sbb u da dpt TALISMAN - allowance RM1000 per month!phew!)

Paragraph 1 : i do miss sum1 ryt now n i mean it! hp mxs da repair n tgk blik pics inside the hp n ad pics aiman..oh,rindu gler kat aiman! buat papa aiman aka EN FARID IQBAL, sila anta aiman ke rumah sy nnt...rindu~ *sob* (ini bukan mainan..its for real!)

this is my aiman..muah3!cyg aiman~ (sila abaikan size lenganku pd waktu itu kerna time itu panas..maka sume besi mengembang..hahahahah)

ps : saya rindu sama dia(dia bkn bapak aiman.harap maklum) gaks~ *blushing*

Apr 14, 2009

to perut

its 2.45 am od but i still cant sleep..mcm biase la..die buat hal lagi...haih,perut,perut...nk bg biskut xleh sbb da gsk gg (sbenanye mmg stok biskut da abeh!) hoho

perut,pls behave urself k.. (kempunan beger FKE mlm ni..sampai hati kau kelly! :D) hopefully tomorrow dapat pekena asam pedas ruby..terbaik in singapore,johore n pulau batam okayh!(miss u chu kang!) lol (mukan lolo ferrari yer)

khas buat org2 tershayunk..(mama,ayah,adik,abang,nenek,dan sekahlian alam yg kushayunk terutama buat si dia yg x berapa nak dia sgtlah)...hopefully kamu shumer having a pleasant nyte..no rawr2 k..wat yg da kawen je di alu2 kan..hehehehehe

krrooooh...krrooooh.....(bunyi tdo ak up skit dr kroll yg x abes2 ngn ZzzzzZZZ die tuh!)

ps : hamik kau kroll,xde ak nak buat mr mute,trus name sebena..hahahah..siap pink ag taw!tahniah buat kau..g join fiffy..auw~masheh gak sbb promote ak di blog anda :)

Apr 13, 2009

post ke 2 selepas tukar layout baru (hehehe..)

happy monday!!(mb buat sargeant fish aka wan,merana la kamu rini ye...sabau jela dgn customer2 mu itu..hu3)

oh, ramai juga (lebeh dri 2 org itu ramai kan.. ;p) yg sukes akan new layout blog ku ini..thanks for the good feedback guys! muah3~

hari ni sgt la malas untuk kluar bilik..g discussion room pun nak x nak je jalan nye..rase cam nak meneruskan proses menternak lipid aje.. (oh no, nape lah kau malas sgt dik nun oi~)

alarm ak harini adlh azan zohor..sbb malam td duk me'shiloh-nouvel'kan diri sambil melayan lagu muse-intended (ouh,ni gara2 blog key gune lagu inila..terbuai balik dek lagu itu..huuuu)..teruskan usaha kau melayan prasaan dgn novel tuh ye, final exam is just around the simpang ok..!

semoga pasni akan lebih ceria n rajin.. amin :D

ps : perutku dah nyanyi2 lagu keroncong dah ni dek x having lunch td..tu la,malas ag nak kua bilik kan..hamik kau perut!

2nd ps : khas buat rakan2 ku dirumah sekarang, baliklah, dayana menanti mu~ oh....(jeles sebenanye..hak3)

cheeeeeyah..!xske bleh blah~

Apr 12, 2009

dchuppie's new looks

welcome to my new looks blog.. :) fuhh! rambang mate tul nak pilih layout2 yg lawa2..ade lak layout sweeney todd(maap,saye x suke kamu), ade lamborghini(cam x seswai je klu wat layout) n doraemon pon ade!!(oh,miss the old days sbb ad bdk pnah pgl ak doraemon dolu2..ngeee)hopefully,layout ni lg merahjenkan ak nak update2 blog ni la ye.... :)

skrg ni da study week tp alahai knp la ak masih malas nak study..baik balik umah..mama,rindu mama!!(rindu bersebab..hik3..xadil la liya n nenek je dpt handbag..huhu)uwaaa..ha,talking about rumah..tringat lak yg mak long ku masuk spital..hopefully she'll recovered very2 soon.. amin,:)

last week geng2 forecast skb(kcuali muzam) meronggeng g tebrau ct..konon2 ala forecast-skb day out la...huhu..sampai2 je kul 3 tu..Allah...panjang gler bratur nak bli tix muvie..tp sbb nk gak tgk kan,balun jela bratur..bayangkan lah(khas buat org2 jhr je leh bayangkan mende nih!)dri tgv tuh sampai la ke red box..jaoh tu..ade snap pic kejadian tp nnt akan ku upload kat facebook..insyaAllah..(ps:sape ade facebook sila add ak..hehe)so,dah bratur dlm 15 mins tu,sampai jgk la ke konter..n decide punye decide,kitorg plan nak tgk my bloody valentine..cte ni jek yg kene dgn tym..huhu..(yg lain clash dgn maghrib pon ade..lambat sgt pon ade..)so,pas asar tu kami trus masuk panggung n seperti biase,disbbkan ini cte horror,ak duk la sebelah lelaki segagah udeen..(bajet cam udeen leh tlg kau la kalau cuak!hahaha)cte die agak takut sbb ak mmg xske cte seram2 nih!..tp layannnn~ :) adrenalin da back to normal tu, we ol g mam at chicken rice shop..abbas,kau makan banyak!hihi..tp xpe,atleast x membazir..weeehee~ mase makan tu,sempat la jejaka2 ganteng dri kelantan tu mengajar kami bahase kelantan..oh my~ sgt konpius ak!maaf ye korg..fail jd chekgu la korg..hahaha..dah kekenyangan mule lah kne exercise..maghrib!alahai,nak sujud pon cam senak gler sbb da tahap kenyang gler..(ckp jela kau pon makan banyak dayana!)next destination is danga bay..bantai karok 15 lagu n jalan2 jap area danga bay..vid2 pasangan kekaseyh awal dan akhir akan diupload kat facebook gaks ye!so,tepat jam 12 malam kami sampai UTM..what a great day with a great friends..cyg sgt kat korg.. :)

ouh, tu je yg dpt nk di share sementelah ak rajin nih..(xpasti kegunaan sementelah itu..hek3)

ps : back to my norm life..tdo je keje..buhbye!!krooooh...kroooh.....

Apr 4, 2009

error

miss daffodil D is buried under a pile of assignments + 1 test..!!


*sigh*

Apr 3, 2009

taken, knowing, fast n furious 4

minggu yg ala2 x busy ini diwarnai dengan perjalanan ku menuntun wayang di tebrau city..kaya sikit lah kau tgv mgu nih!


movie : taken
date : 28th march
comments : disebabkan kat nun america tu cte ni no 1 mase opening die, ak pon terhegeh2 la g tgk(wlupon da sepoloh hari release)..pd ak,taken is one of the best action movies recently..tgk jgn x tgk!


movie : knowing
date : april fool
comments : minat kat jaw-dropping scenes die jek..(plane + train crash)..ending die saya kureng paham..ala2 adam n hawa kot..xbest sungguh kalau begitu..sob3(so far mmg x tau nak conclude bagaimana..)


movie : fast n furious 4
date : 2nd april
comments : eventho memori2 manis bersama ke 2 2 fnf(xtgk tokyo drift) dah agak terfadam..tp cte ni masih best sbb 4 4 plakon asal die ad ag.. :D oh, paul walker yg sgt charming~