Sep 29, 2009

aku rapuh

kenapa bila nak buat bende x elok rase terkinja2 lebih? (kurang ajar setan!)

kenapa bila dah buat salah perlu rasa menyesal?

kenapa bila dah menyesal baru nak ingat Allah?

kenapa bila dah ingat Allah baru terasa diri sangat bodoh?




kamu, jangan jadi seperti aku. sentiasa lah ingat Allah.

ps : may days onwards will be better for me. amin.

Sep 25, 2009

kentut

SCHOOL-HOME-SHOPPING COMPLEX DID NOT BAN FARTING! so aku x salah kalau aku terkentut(atau mengentut? ;p) merata2. hehe. tp aku x la seteruk tu. paling2 kentut kat rumah kuat2. kalau kat luar ku tahan setahan yang boleh. ;p di rumah, best. masing2 dijangkiti virus kentut. kalau ayah mula kentut, mula lah semua berlumbe2 nak kentut jugak. bunyi tu aku x kisah sangat la even kadang2 terkeluar gak irama2 songsang. yang paling x bleh blah tang bau. semerbak~ tp bak kata adikku, kentut itu busuk tetapi sedap untuk disedut2. wah, macam makan sambal la pulak. hoh



ps : sedang menaip entri ini, adikku terkentut2.nasib baik irama nye masih masuk dek akal. ;p

testis = test is ****

(pic ini sikda kene ngene ngan entri. hanye selingan)

haiya. got pollution control test this coming tuesday. how SHWEEEET is that. kan kan kan? balik raya sakan terus balik UTM untuk test. perah otak perah minda sume konon2 dapat full mark tym test. x per2, usaha tangga kejayaan. berkat duit raya yg kurang berkepuk tahun ni, mudah2an semangat nak study tu berkepuk2. hoh. ngomelan bagai tp diri sendiri malas nak study. aiseyh.



ps : life is super duper fabulous now! ^^

Sep 23, 2009

ketiak gatal

ini entri ttg manusia yg gatal ketiak nak bercinta.

aku ada dia dan aku sangat gembira. ini untuk kamu. teeeheee~ *malu.

Andai kau pergi
Hilanglah arahku
Jangan kau pergi
Usah kau pergi
Andai kau pergi hampir pasti
Berteman pilu sepanjang hayatku



ps : buat ibuk, pulanglah segera. telinga ku dah tak tahan dek bebelan2 mama ku.


* updated (2.46 am) - gonna sleep damn well tonight. :)

Sep 21, 2009

syawal ke ramadhan?

its 3rd of syawal but aku x tahu kenape aku masih rase malu2 nak korek hidung pulak. hey dayana, bukan bulan puasa lagi lah. korek jelah! haish. tpi yang peliknye, breakfast, lunch + tea tym laju aje cari makanan. astaga.

mahu lihat raya aku? jawab cepat...! if nak lihat, stay, if xnak lihat, stay la jugak. *sambil kelip2 mate manje2 goda2* (mood gatal tym bulan syawal agak kurang terkawal tahun ni. ampun.)

2 days before 1st syawal
abaikan tahap terjongang-an gigi ku

1 day before 1st syawal
anakku. (ok, lupe letak perkataan saudara depan perkataan anakku itu.)

aku tolong pasang lilin AJE untuk budak2 main bunga api o.k.?

the day-1st syawal
soksek2 tym. (soksek tu seseme sbb kne bgn awl2 pg.bukan soksek2 ngis bagai.hoh)

sangat adorable kan ini budak(berbaju biru)?

matanya..haish. speechless aku.


ps : pics banyak pics aku. sbb ini blog aku! x ske jgn tgk. :)
pss : jemput raya ke rumah ye, 21 september nnt. rumah aku buat rumah terbuka. hari lain kami totop rumah. :p

Sep 15, 2009

merry raya

jom main mercun. jom same2 patah jari2 cantik kite pastu masuk spital raya kat spital same2 nak x? ha, tahu xnak! bodoh. main bunga api jelah. p main mercun buat ape? hoh.


hey kau. selamat hari raya.

hye u. merry raya.



ps : semoga arief fitri tabah dalam menghadapi hari2 mendatang.

Sep 14, 2009

5 unggas

hoi. x payah la ber samarinda kat situ plak. cis, asal aku pun join?

dayana, sumpah u look like a retarded. hoh.

we think fast food is equivalent to pornography, nutritionally speaking.

can u imagine a world without men? no crime n lots of hapy fat women. hoh.

friendship is not a big thing - it is a million tings :)

dayana, sumpah kau nampak gedik di situ. hoh.



ps : hoi, sape dayana hah??

aset

aku ada :

tangan beserta jari tak tirus - dua
kaki tak se'cun' carmen electra - dua
lubang hidung x sehebat scha alyahya - dua
mata x segalak misai a.galak - dua (spec mata excluded lah bang-ang!)
telinga capang - dua


tak nak ngorat aku g main jauh2 ah. pak dogol badigol sondol betol.


ps : dua - symmetrical concept. xbelajar mass balance yg prof roji ajar ke hah!?

Sep 13, 2009

bulu betis yang seksi

selamat pagi.

malam tadi tdo lewat dek udang sambal dan tom yam pok teak yg berlumbe2 nak keluar. haih, sabarla, sorg2 boleh x? *penangan my friends

baishat, nak udang kau sikit boleh?

udeen, bawak kete tu speed 80 aje x boleh ke? nak tercabut bulu pusat kami. hoh

hey korg, bayar hutang aku semulak. *ah, gigi taring da tersembul. cipanduk.





ps : "kamu cube explain ape fungsi P kat kereta" tanye abang polis. --- ah, rugi betul malam td x pakai seksi sikit. kalau x konpem x kene tahan. ---

pss : seksi = lurah dendam haliza misbun + betis berbulu awek si aliff aziz. (ah, kuat betul nafsu. gaban!)

Sep 10, 2009

ronaldo malaysia

di suatu pagi yang hening..

si comel : nah, bg botol ni kat fad suh die bubuh air suling. (cakap kat shah)

fad : (secare tibe2 menyampuk) eh, sape fad?sape fad?

si comel : name kau bukan fad ke?

fad : xla. name aku ronaldo.

si comel : erk (patutla 'ramai' peminat kau)

haih, pagiku dah x hening dah.




ps : teruja untuk melihat 'ronaldo' bukan? xpayahla, kang masing2 cirit birit pulak.

Sep 7, 2009

ayah

dulu..mase aku comel lagi, ayah aku pun hemshem lagi.

sekarang...bila aku makin comel...kenapa ayah aku x hemshem sgt dah? :D

ape2pun, to my ayah, happy 49th birthday! :) love u much. thanks for everything especially to ur sperm cos dgn sperm ayah tu, maka terhasil lah aku. *wink* n barulah dunia ni havoc dgn kehadiran aku. hoh.

ayah aku n adikku


ps : ayah, bila nak bank in duit? weeeheeee~

Sep 1, 2009

ooops i did it again

hati sudah tahu, akal kata mahu, tapi mulut malu2. mulut, nak kene cili tak? hoh.

ooops i did it again by dayana spears



ps : tengah dengar lagu "tercipta untukku". kamu, thanks.