Jan 14, 2010

14 Januari

Hari ini 14 Januari. You, masih ingat tarikh ini setahun yang lalu?


Kita dah setahun kenal. Orang mungkin bilang, aloh, baru setahun jagung. Tetapi, I tetap sayang you. Sampai bila? Entah. Selama yang boleh mungkin. Andai tahun depan I sudah tidak mengira, I akan tetap sayang kan persahabatan kita. At least.


Yang benar,
Cik Dayana :")

22 comments:

Arief Arf said...

masih simpan lagi tu msg lame.
good. betul2 sayang la maknanye tu.
X)

p/s: im back, still remember me? X)

iezat n hobbes said...

ololo..cute la tu?

vivoo said...

wow, bulan :P

Daffodil D said...

arief : ingat2...belikan apa dari europe untuk i? ha ha :P

Daffodil D said...

iezat : lu ada bantahan? :P

Daffodil D said...

vivoo : p balajaq la~ :P

Dak Wan said...

Tag yg bebudak tag tu dari web tagged tu ke? Anyway, u nie setia ah.




New Post | Cari Jodoh!

sharamli said...

dayana..i p0n tetap sayang y0u..
sampai bila?

sampai bila2...

:)

Misz SeroJa said...

sayang kamoo jgak..;p

Daffodil D said...

dak wan : apakah? daku tapaham. btw, thanks. doa2kan ya. :)

mUTe said...

Hai kawan baik. Ingat saya lagi x? td pagi baru jumpe kat kelas. Erm, ingat x?? Recall balik k.

Salam Sayang.
mUTe hensem.

Daffodil D said...

sharamli : akan sayang u sampai bila2 jua.. :)

Daffodil D said...

misz seroja : ehem. saya jua~ :)

Daffodil D said...

mute : oh, anda yang sombong tu ye? mintak BR lepas tu menonong tamau pandang saya kan? ha ha :P


yang benar,
daffodil comel

mUTe said...

Ni mesti kes silap org nih. MuTe x sombong la. peramah dan suka berkawan.
Selamat berkenalan Dayana.

gula-gula getah
mUtE sweat cam chewingum

Shahrul Azry said...

propose sudah..kah3

Kuwe said...

u syg i jgk dok?

Daffodil D said...

mute : mute sweat? kau berpeluh ka? ha ha. selahmat berkenal2 yek! ha ha :P

Daffodil D said...

shahrul azry : malu ah.. :P

Daffodil D said...

kuwe : pls lah. ha ha

siggplus said...

yang benar,
cik ayuna

lah

Daffodil D said...

siggplus : kalau untuk kau mmg aku letak ayuna. heh