Jan 8, 2010

buat si bulan

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

senyap.

adik : kak nana. tengah buat apa?
aku : makan.
adik : ok. bye.
aku : eh. kena...(tit tit tit tit tit..)PA call?

aku miss call semula si adik.
lagu sama bergema sambil vibrate.

adik : hello! (oh, dengan sangat gembira)
aku : kenapa call tadi?
adik : saja. mama dapat call free. ok. bye.
aku : aa..(tit tit tit tit..)

seorang sahabat pernah berkata yang kalau sem akhir ini, beliau memerlukan support yang agak tinggi dari orang orang yang tersayang. ya, begitu juga dengan aku. perlukan benda yang sama umpama minyak pelincir yang akan tolong itu piston gerak laju laju lepas tu bagi rotate itu benda pusing pusing itu laju laju lepas itu boleh vrooooooooooom. rapikan semata. aku nak you!

ps : aku masih bukan maha penting seperti sebelum ini.

16 comments:

Shahrul Azry said...

lu datang bulan ape?kah3

Daffodil D said...

shahrul : ha ha. tak lah, itu minggu lepas. ha ha

shout out!! said...

hm...
mgkn ko xbagi kata putus g
die putus harapan la kot.......
cuba ko letakkan diri ko kt die
mgkn ko akn merasa mende yg sama...

Daffodil D said...

shout out : aku dah bg kata putus. things happened unexpectedly and he leave bcos of riza. ha ha. kau tahu je la si riza tu duk ngendeng x habis2. ha ha. lantaklah, afterall, im cool. ha ha

sharamli said...

meh cek kasi supp0rt kat makcik..nak x?heee

siggplus said...

you nak i? jgn la..i malu

Daffodil D said...

sharamli : nak. come come babeh. :P

Daffodil D said...

siggplus : hoh. sekeh kang~

yaziith su anaz said...

melalui tingkapku.

Daffodil D said...

yaziith : 10 marks for you! :P

chokio_nia said...

alah syg..ne i dtg kat u..jgn sedeyh2 lagi okeh..nah i bg smgt stong..haha

Rowena Chasez said...

ehh..
ape kaitan bulan ngn entry nie??
confuse lorhh..

avid gunner said...

x paham. tapi aku komen gak sebab nak abiskan dengar lagu tema blog ko nih..hehe..

Daffodil D said...

chokio : sayang ain!! :") kembali juak ye kau. he he

Daffodil D said...

rowena : bulan=you.

Daffodil D said...

avid gunner : tapaham tang mana?