Jan 18, 2010

Material Safety Data Sheet

Thanks to Alia for this very new MSDS. Check it out. (note : its not that 'flammable' however. ha ha)

* * * * *

ps : Friend, kalau i dah share cerita sama sama tu, pandai pandai lah simpan jangan sampai nak make things worst - share with others pula. What? Everytime bergosipan kena cakap "hey, this is sensitive, please keep it between us okay?" ada akal, fikir. Tak semua benda bisa di tegur lah friend. I wont share anything with u anymore. For me, Gossipping = sharing = loving = caring. Was. Take note.

12 comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

carikan 1 compound ni utk aku wat experiment esok.. ohh kamu pun bolehhh

Daffodil D said...

fiffy : esok aku pack. sorry. :P

Aku yang bijaksana said...

gelak jelah...haha! =p

sharamli said...

nak kena simpan la ni?

mUTe said...

Jom Gossip.. muahaahahah

Shahrul Azry said...

macam setan..

yaziith su anaz said...

ape bodoh sangat Friend yu tu?




boo!

Daffodil D said...

aku yang bijaksana : he he :P

Daffodil D said...

sharamli : its between us only ok? :P

Daffodil D said...

mute : i x minat dah gosip2 ni. :P

Daffodil D said...

shahrul : lu la setan.

Daffodil D said...

yaziith : bukan bodoh, kurang bijak. ngeeheee~