Feb 12, 2010

No regrets

What do u feel when the one that u called former boyfriend (read:ex) was actually having affair with someone during your loveship with him? ok, not someone but sometwo! First was a chance for him, and second was only be revealed by the best friend of yours after a year u had dump him? Ha ha. Feels like having a 'plant design' discussion for 12 hours non-stop + rasa geram + still nak tumbuk tumbuk that mr eff ex tak? some will say, past is past. yes. but the thing is i (ha ha, kata ganti diri pertama sudah) hate the fact that he dont even know that he was actually was making fun of me. erk. apakah? (geram kerna beliau sangka beliau telah memainkan daku sampai daku tidak ketahuan hingga kini tapi daku sudah tahu sebenarnya.) ha ha. ok, back to Wonderland Kindergarten's Language. Hey, mid finger for u lah ex!

ps : No regrets at all to dump such jackass.
pss : Shah Alam, im coming! uuuuuwwwwwwwwww.


SAY NO TO PANTIES ON V-DAY. ha, pakat bakteria, fungi, semut sume masuk baru tau! Please SAY YES TO PANTIES EVERYDAY! kih3 ^^

16 comments:

benludin said...

kat kampung ni ada penoreh getah full-time. pakai pajero. masih bujang dan bergetah. kalau mau boleh pokcik tlg rekomenkan

benludin said...

tambah nasi:
setuju amat kamu dump dia...elok je panggil dia dumb-ass..hahaha!

sharamli said...

w0it..nak balik da ke

Daffodil D said...

benludin : tgu nanti nana balik pahang nana lihat, :P thanks anyway. :") + :P

Daffodil D said...

sharamli : yela. kau xnak balik ke? :D

Rowena Chasez said...

my ex lagi banyak simpan pmpn..
inbox sume msg lucah..
lagi laa nak bg both of mid finger..
huhh!!!

siggplus said...

lelaki pun kena pakai panties ke ayuna?

Ah Fatt said...

baguslah dia dah jadi ex
selamat ko

muhammad syafiq said...

salam ziarah,

hm, dlu bkn template blog ni lawo cket ke.. ap suda jadi.. huu

:)

yaziith su anaz said...

hello gang.



welcome to the club.

Daffodil D said...

wew! msg lucah? sangat tableh blah ok! thanks god ud dump him. :")

Daffodil D said...

siggplus : spender sudahhhh. tanak pun taper. ha ha

Daffodil D said...

ah fatt : sangat2 selamat. :D

Daffodil D said...

m. syafiq : salam. saja nak jadi moderate. :P

Daffodil D said...

yaziith : ha ha, busuk!

NawalZamrose said...

rase mcm nak sepak mamat tue.kaung asm.
lagi skt hati bila da jd ex baru tau.rse cm loser.