Apr 23, 2010

Kita bahagia bila ada rasa syukur

-Banafe 2010-


home sweet home! euw, its been a week aku dah kat rumah. damn heaven, but at the same time rindu giler dgn kawan2 kat UTM. rindu nak karok dgn budak FO, rindu nak shopping dengan baizura, rindu nak siram pokok petang petang and main dengan abdul rahman(anak lecturer), rindu nak lalu kolej orang lepas tu jerit kuat kuat dengan cla, rindu asam pedas ruby, rindu nak buat diskusi malam2 dengan groupmate design, rindu nak lepak2 kat bilik asma, oh, rindu semua! however, those memorable things tu aku akan keep sampai bila2 and one day aku akan cerita kat anak2 aku how great was my U life. ha ha. But still, ada kat rumah still sangat best since takde pape pressure, just makan, solat, tido, tgk TV, makan again, makan, and keep makan. ha ha. Nothing much to share, just a bla bla bla from me yg sgt rindu nak active update blog semula. InsyaAllah lepas ni makin rancak la meng-update. ini pun cuma warm up post aje. ha ha.



ps : Aku bahagia!

15 comments:

yaziith su anaz said...

aku takbahagia kau bahagia.


cis.

arifadela said...

just walk...

Daffodil D said...

yaziith : sebab kau tak bersyukur?

Daffodil D said...

arifadela : sila2 :)

mimi syamimi said...

rindu jugak~

mimi syamimi said...
This comment has been removed by the author.
Fiffy said...

bai bai bai... lambai dari jauh, bahagia2 idup ko.. aku skrg presure buat proposal PSM x siap2.. next week dah start praktikal.. huaaaaaaaaaaaaa


nt lu dpt keja lu blanja gua!

Daffodil D said...

mimi : he he. :) rindu mimi!

Daffodil D said...

fiffy : ko prac katne dol?

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh2.

Daffodil D said...

shahrul : meleleh.

HEMY said...

kalau sentiasa sykur dengan apa yg kita ada mmg insyallah hepi. tp tak salah juge nk cari yg lebih baik

a little less conversation said...

cite ngn anak2 memori2 gila mse kt U, konpem dorg rse teruja..haha

Daffodil D said...

HEMY : betul, tp jgn sampai hilang apa yg ada sudahla.. :)

Daffodil D said...

a little less conversation : tahu xpe..he he