Apr 2, 2010

Tak suka lah

Tak suka kalau makanan akan lambat sampai tapi kakak McD tu tak nak beritahu awal awal and aku end up duduk tercangok sorang sorang dekat kaunter.

Tak suka kalau tengah beratur panjang kat La Boheme tu tapi kakak kat kaunter tu berlagak sopan ayu buat kerja macam bakal laki tengah duk usha.

Tak suka bila pak guard Giant tak kasi bawa masuk air yang tak sampai separuh pun minum.

Tak suka bila kakak kaunter Jaya Jusco mata rabun sampai tak nampak conveyor itu basah dek air daging/ayam customer sebelum tu.

Tak suka bila tengah azan Restoran Ruby duk pasang TV mengalahkan bunyi azan.



Hey, tak suka lah!



ps I : Budi Bahasa Budaya Kita. Hormatkan azan tuntutan Islam. *.*
ps II : To the one he love, recover soon so that i can hear the laughter from him again. please. ^^
ps III : Abbas, kita baru tahu awak seorang yang suwittttt. euuuw.

8 comments:

fitriah said...

saya suwit tak?

Shahrul Tanaka Safeai said...

eh islamiknya awak..saya suka ah! :P

yaziith su anaz said...

nak abbas buley?

sharamli said...

taman U ke mn ni

a little less conversation said...

yg last skali tu ak sokong!!!

mUTe said...

suke saya x??? x suke x pe..

Paan said...

Kita mmg la concern, masalahnya diorang tu amek kesah plak pasal kita, kan?

chokio_nia said...

awak tade yg awak ske or cinta ke??kte pon nak dgr awk gelak..eh2..tak sukalah..ape ne kte merepek??haha