May 8, 2010

Adamaya

Amani fever! She's on FB with 54K fans!!!! Phew. I do like amani and I do watch adamaya tapi sungguh tak minat langsung dgn watak maya. how come la watak dia sebodoh tu? having affair with other guy is one thing la, ni siap peluk pegang tangan bagai dating bawak anak sekali ape la hal nya? adeh, sangat tak minat langsung la. takut nanti perempuan2 kat luar sume amek remeh pasal 3rd party sebab assume yang sume laki macam adam yang sangat tolerant and macho. (erk.macho? related tak?) kesomelan amani tu memang tableh nak di sangkal2 lagi la. tapi sungguh tak suka dengan progress watak maya. pabboyah. tapi jugak kan..em.. sein, awak cute. nak pelok boleh? hoh.



*****


2 days ago...

Karok at Pyramid *.* (well, it lo0o0oked like zapin-ing, not karoking! ha ha) -i was snapping them-




ps : Hari Buruh dah lepas. Hari Bukan Buruh, bila ye? Aku nak sambut!

14 comments:

Frodo Baggins said...

hari bukn buruh2, hari2 leh sambut.
hahahhahaha. mmmm malam jumaat kot.

wakakkakaka


((x tgk adamaya. sekian!))


>>___<<

Daffodil D said...

frodo : malam jumaat? nak kena sepak? ha ha. ok. sekian. :D

qishie said...

paboya ape weh?hahaha..macam2 word baru ko ni weh..hee

**suzenisme** said...

paaboya = bodoh.
huhu

weh, laki org tu, mane leh peluk..
dayana, ko kt mane skang?

HonEyBuNNy said...

Hari2 hari bukan buruh....hehehe...suka la adamaya...

Daffodil D said...

qishie : hehe. ko tgk jawapan suzen.. :)

Daffodil D said...

suzen : ala..pelok sekejap je..ha ha. ak dah shah alam ni..

Daffodil D said...

honeybunny : suka amani somel~ he he

chokio_nia said...

ahaha..btol..sgt tak sangke ade pompan bodoh cm maya..huhu

n amani´s so adorable..sgt comel..

hebatmakan said...

lain2 pic?

Daffodil D said...

chokio na : ko tgk kat tv3 ke ain?

Daffodil D said...

hebatmakan : tgk kat FB.

mimi syamimi said...

mia mia mia~~~
comel~!

maya
xkse~

sein
hensem~!

gmba kt ats tu
unik~

hakhak...

Daffodil D said...

mimi : kamulah yg plg somel dlm tu..hik3