Aug 26, 2010

I'm back!

Salam and Hi to all. Wawawa, lama gila tak active mem-blog and suddenly rasa nak back to blog! Sumpah tak tahu apa kena tiba2 macam ter-drive nak start blogging balik padahal dulu ye2 buat "akujanji" tak nak post pape lagi kat blog. Ha ha. So, at the first start after lama dah menyepi, just wanna say Hi to all and hopefully akan merajinkan diri menulis lagi! Yeah. :D



ps : Seronok tengok cerita 8 bulan from tv3. Theme song dia pun sangat sempoi. KIta sukak!

4 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

sayang!!

memuah!!

Daffodil D said...

Zara :



He he :)

Misz SeroJa said...

hi D..=)
lama sungguh blog x terupdate yer..
neway camne ngan ur master??
ok kah??

Daffodil D said...

seroja : alhamdulillah, semua ok. :)