Mar 29, 2010

Happy Birthday


Happy 22nd Birthday to Udeen oppa and Baishatul unnie. Allah bless u. May years ahead will bring us a lot of happiness. Sarangheyo oppa and unnie! :)



Sarang,
Dayana shi

Mar 25, 2010

he he


i have one sister and one brother
and i'm a gemini
my blood type is A
i love movies but i rarely go to theater
and although it is nothing serious, im a bit talkative
but i can change if you want
and when i get married
i want four or five children
but of course i'll consult with my future husband
and i never changed my hairstyle since i've been born
but if he wants me to
i can change it a bit
.............
...........
........
......
....
...
..
.
you can change me if you want, or just better leave me as i am :)



ps : ada yang sudi tak? *sweetly giggles*

Mar 17, 2010

sakit rumah

Stash, gambar ini khas untuk kamu! ^^


''Aku memang suka pada dirimu
Namun aku ada yang punya
Lebih baik kita berteman
Kita berteman saja
Teman tapi mesra''


ps : sedang "sakit rumah" :(

Mar 16, 2010

Geremmm

Tak sabar nak keluar dari UTM. benci bila tersermpak dengan seseorang yang kita tak nak pun terserempak dengan. Sungguh tak nak. Benci. Sakit hati. Geram. Loya. Puke.



ps : Document SIZING AND COSTING yang aku dah berjam jam edit tiba tiba hilang. Argh. Sengal punya words.


Mar 15, 2010

Im a juner!

tak boleh percaya 100%. boleh jatuh dosa. tapi gembira. suka. banyak betul. ha ha :P


*wink wink*


ps : DOMINATING PERSONALITY. ouch!

Mar 14, 2010

Family Outing


Friends are the sunshine of life. I love you guys. (udeen+stash)


ps : Because of you and because of sin, i am crying with pain.
Status : Dilamun cinta dengan jejaka korea.

Mar 11, 2010

TH

Jumpa jejaka hensem je tahi hidung buat hal. Haish! Kenapalah time itu juga nak jatuh? Baizura, thanks sebab inform. ha ha ha



ps : Design. Design. Design. Sepak jugak kang!
pss : Baizura, thanks for the necklace. ^^

Rindu Aiman

Rindu Aiman masa kecik2 bila bangun tengah malam dari tidur ajak turun bawah untuk tengok hindustan. Rindu nak basuh berak Aiman. Rindu tengok Aiman main dengan perut boyot abang. Rindu bila Aiman mandi tapi malu nak bukak baju. ^^ Aiman dah besar dan sombong dengan kak nana sekarang!! hoh.


ps : Interim presentation went not so well. T.T

to anonymous

someone (anonymous) did comment on my previous post. well, i am not talking about kawan there. i mean, not just kawan. if im not mistaken, (somebody told me before), there are 5 stages of friendship and sahabat is the highest one. means, tak boleh lawan la compared to kawan kan. so, take note! i am not just talking about kawan biasa here. lantak ah kalau kawan biasa nak buat benda yang aku tak suka. bukan bisnes aku yep.



ps : come on, i know who u r, no need to be anonymous la. ada blog buat cara ada blog. kecut? takut? hoh.

Mar 7, 2010

Sahabat

Persahabatan itu sangat indah. Lebih indah dari percintaan. Betul. Serius ini. Tapi sedih bila sahabat itu sendiri dah mencemarkan rasa hormat, mula pentingkan diri, rasa diri lebih dan sangat hebat, dan menganiaya sahabat yang lain. Explicitly, dan implicitly. Kejamban punya sahabat!

Oh ya, pelik bila punya sahabat baik, kamu sebenarnya 'takut' dengan nya. Apa sahabat hanya untuk teman enjoy semata? Apa sahabat hanya di kala untuk study? Apa sahabat hanya bila kamu punya masalah? Itu bukan sahabat, itu parasit!!


Sahabat.

Ini juga sahabat, bukan parasit.


ps : Rindu sahabat MJSC dan TTDI.

Mar 6, 2010

Update

Lebam mata semakin nyata, jisim pula kekal tetapi perut semakin somel, :P




ps : Rambut semakin lembut. yeay. berangan. :P
pss : you, sebulan dah! tahniah untuk kita. :)

Confuse

I dunno what is up with me lately. Things seem not ok. Rasa nak jerit kuat kuat. Farhah, betul cakap kau, berubah senang, nak kekal kan perubahan tu susah. Perlu kamu Farhah! Kenapa nak control marah sangat susah? Sangat sangat susah. Im living with it for almost 22 years. All of sudden kena buang or at least kurangkan. Farhah!!!!!!!!


ps : Kalau berak dapat buang marah kan best. hait.

Mar 4, 2010

Makan

Bercinta itu memang macam sambal belacan. Tiga kali 'makan' sambal belacan, berganda ganda jisim naik. Padahal sambal belacan boleh bakar kalori. Untuk aku, terbalik mungkin? Lepas ini nak makan makanan berkalori tinggi. Tiap kali diskusi nak beli keropok ikan pedas kelantan yang ada 500++ kcal. hah, nak you lari? nak mati? kena langgar lori? gila kau.

Order slaw tapi duk makan benda lain. ceh.

ps : Blogging untuk mengekspresi rasa hati bukan untuk pancing ramai peng-komen.

Pelik ke?

Pelik ke seorang bakal engineer(mungkin) itu selekeh?

Pelik ke seseorang yang involve dalam fashion pandai berfashion?

Pelikan! (sejenis rubber)

Ah, tiada yang pelik.



ps : I will stop here, delete you from the memory 'list' so that things about you wont keep bugging me. Empty the bin! Titik.

Resah

Kenapa bila orang yang kita _ _ _ _ _ _ itu pernah punya orang yang lebih baik (strongly believe) dari kita, kita mula rasa tergugat? Terdesak dengan perasaan. Benci dengan rasa ini.

Resah. Bingung. Allah, bantu.

Ps : Rindu rasa tenang. Mahu tenang kembali.

*ini bukan salah kamu baizura. he he*