Apr 25, 2010

back to school

8 days ago, at this hour, I was making posters and scrapbook for SK Taman Universiti 4's students. w Baizura of cos...! It was very tiring since i just went back from dating (errr?) but still have to stay up till 4 oc.

THE DAY AFTER

7.30 am
Back to school.(i mean kembali ke zaman sekolah) yeay! :)

7.45 am
Reaching school, we(BJM's and I) straight away masuk kelas and prepare apa yg patut.

9.00 am
Budak2 skolah dah masuk ke exhibition booth kami. Sumpah teruja gila bila tengok budak2 comel comel dan comot comot belaka. Siap tudung senget benget bagai. Then ada jumpa budak darjah 6 ensem lepas tu siap suruh kirim salam dekat abang dia lagi. Sah sah kau gatal dayana. ha ha. Eventhough group aku tak dapat tunjuk yogurt yang kitorang buat sebab dah basi, rasuah kitorang tetap yang terbaik! ha ha.

-How to Produce Safe & Healthy Sour Yogurt-

:)


11.30 am
Panel pulak yang masuk. Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar.

12 pm
Sesi makan free. Pihak sekolah bagi. Time kasut! :)

1 pm
Since this is the last day, semua pun pakat bersedih sebab masing2 nak berpisah. T.T



Apepun, exhibition biotechnology memang best. Again, sweet memoirs.





ps : Asyik memoirs je, lepas ni nak post pasal cintan cintun lah. errr. Boleh tak?

Apr 23, 2010

Kita bahagia bila ada rasa syukur

-Banafe 2010-


home sweet home! euw, its been a week aku dah kat rumah. damn heaven, but at the same time rindu giler dgn kawan2 kat UTM. rindu nak karok dgn budak FO, rindu nak shopping dengan baizura, rindu nak siram pokok petang petang and main dengan abdul rahman(anak lecturer), rindu nak lalu kolej orang lepas tu jerit kuat kuat dengan cla, rindu asam pedas ruby, rindu nak buat diskusi malam2 dengan groupmate design, rindu nak lepak2 kat bilik asma, oh, rindu semua! however, those memorable things tu aku akan keep sampai bila2 and one day aku akan cerita kat anak2 aku how great was my U life. ha ha. But still, ada kat rumah still sangat best since takde pape pressure, just makan, solat, tido, tgk TV, makan again, makan, and keep makan. ha ha. Nothing much to share, just a bla bla bla from me yg sgt rindu nak active update blog semula. InsyaAllah lepas ni makin rancak la meng-update. ini pun cuma warm up post aje. ha ha.



ps : Aku bahagia!

Apr 14, 2010

Untitled

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Craving for steamed bun kacang.



Apr 2, 2010

Tak suka lah

Tak suka kalau makanan akan lambat sampai tapi kakak McD tu tak nak beritahu awal awal and aku end up duduk tercangok sorang sorang dekat kaunter.

Tak suka kalau tengah beratur panjang kat La Boheme tu tapi kakak kat kaunter tu berlagak sopan ayu buat kerja macam bakal laki tengah duk usha.

Tak suka bila pak guard Giant tak kasi bawa masuk air yang tak sampai separuh pun minum.

Tak suka bila kakak kaunter Jaya Jusco mata rabun sampai tak nampak conveyor itu basah dek air daging/ayam customer sebelum tu.

Tak suka bila tengah azan Restoran Ruby duk pasang TV mengalahkan bunyi azan.



Hey, tak suka lah!



ps I : Budi Bahasa Budaya Kita. Hormatkan azan tuntutan Islam. *.*
ps II : To the one he love, recover soon so that i can hear the laughter from him again. please. ^^
ps III : Abbas, kita baru tahu awak seorang yang suwittttt. euuuw.