Oct 12, 2010

Open House 2010

Thanks to unties, uncles, friends dan neighbours yang datang dan mengimarahkan majlis. Sedap tak masakan kita? He he

Pekerja belakang tabir. he he

Heeda, Abang, and Me.

Abang showing Heeda the Sinkong's video. He he

Cute Lil Zara n Zarif.

Chelin, the girlfie, kawan chelin and baby.

Liya and friends.

Sweet Farhah and me. :)

ps : Thanks to anis, lala, nani and farhah. Yang tak dapat datang tu xpela, last minute inform pun kan. sorry guys. tahun depan datang ya. :)

Oct 9, 2010

ikhlas

Kita ikhlas sayang dia tapi dah kalau tak da jodoh nak buat macam mana.



Ikhlas,
Anak rosli

Oct 6, 2010

Hari Graduasi

Hi hi bye bye.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yeay. Dah graduate! Tengok gambar je lah, malas nak cakap panjang2. Tengok dan diam aje. Tak perlu komen. Ya, saya dah gemuk. Diam. Kekal diam. Terima kasih.


Si sengeh di tengah tengah lautan.

si senteng dan si topi senget

masih sahabat sehingga kini.



ps : Pergi UTHM isnin lalu. baju dah cukup bersopan dah tapi semua duk pakat tengok tengok macam kita ni makhluk asing. Ke kita cun sangat? ha ha ha