Jan 14, 2011

Dua tahun

Sahabatku

" hye cik dayana " says Faiz. Sahabat, dua tahun lalu kita mula berkenalan melalui laman sosial ****** bukan? Tak sangka setelah dua tahun, persahabatan kita masih kekal walaupun permulaan kita bukanlah dari pertemuan mata ke mata. InsyaAllah, persahabatan kita akan kekal sampai bila bila. Walau kamu jauh di mata, kamu tetap di hati. Awwww. Thanks for the start my friend, :)



Love,
Cik Dayana kamu. :)




Cheeeeeyahhhhh!! tak suke boleh blah!!!

Jan 10, 2011

Hi blog

Hi blog.


Aku ada je boyfriend tapi takde pun nak letak kaw kaw punya kisah cinta aku dan dia kat blog aku ni. Siapa kata blog ni diary? Kalau takut beli - diary takut hilang dan nak jugak naip naip ni, hang p lah tulis kat word pastu save aje. Dok p publish kat orang lepas tu bila orang menyampah cakap itu ini hang jawab hang saje je sebab sharing is caring lah, nanti nak bagi anak cucu bace lah. Aloh. Geli la. Sikit sikit sudah la. Kang putus dengan boyfriend tu baru nak tahu malu!




ps : Tak benci hang tapi menyampah dengan cara hang. Sekian.

*update : oh ye, mungkin sesetengah orang post pasal BF dan tak nampak over, ni yang over tu mak aih, bikin meluat la. so, maybe tang garapan tu kne up kan skikit kot. he he.




Cheeeyahhhh!! tak suke boleh blah!